DISNEY PRINCESS 41164 CONFIDENTIAL TOMBOLA 1

Rakennettava puumajalelu Disneyn Frozen II -suosikkihahmoille!
Varastossa
SKU
5702016368611
45,95 €
Jyväskylä
saatavilla
Seinäjoki
saatavilla
Kokkola
saatavilla
Rovaniemi
ei saatavilla
Lempäälä
saatavilla
Vaasa
saatavilla

TOIMITUSKULUT

Paketit noutopisteeseen (max. 35kg)
5,90e/tilaus

Paketit kotiinkuljetettuna (max. 55kg)
9,90e/tilaus
LEGO® Disney Frozen 41164 Lumottu puumaja

Ikäsuositus: 6+

Osien lukumäärä: 302

Rakenna tämä taianomainen puumaja Disneyn uudesta elokuvasta Frozen II ja leiki lumottua metsäseikkailua Disneyn suosikkihahmojen kanssa! Kiipeä tähystyspaikalle Mattiaksen kanssa, kun Anna ja Olaf tutkivat metsää maasta käsin. Liu'u sitten köysirataa pitkin alas ja yritä pyytää kala leirinuotiolla paistettavaksi yhteiseksi illalliseksi yläkerran ruokailutilassa. Tutki LEGO® puumajaa ja löydä aarrearkku. Lähde sitten tapaamaan pupuja niiden metsäkotiin. Mutta mitä nämä lumotussa metsässä olevat oudot kivet ovat? Niissä on vihjeitä muinaisesta taikavoimasta, joka on herätetty uudelleen eloon.

LEGO® l Disney Frozen II 41164 Lumottu puumaja kutsuu Disneyn Frozen-fanit moniin metsäseikkailuihin. Rakennettavan setin parissa leikit lopu kesken. Tässä taianomaisessa puumajaleikkisetissä on makuuhuone puun juurella ja ruokailualue ylemmässä kerroksessa. Tähystyspaikalle johtavat tikkaat, ja sieltä voi liukua hauskaa köysirataa pitkin lumotun metsän kamaralle. Metsässä lapset voivat hoitaa kahta pikku tuvassaan asuvaa pupua. Leiriytymisalue ja perhokalastuspaikka ruokkivat mielikuvitusta, ja lapsista on hauska keksiä hupaisia seikkailuja Frozen II:sta tuttujen Annan, Olafin ja Mattiaksen kanssa. Tutki metsää ja löydä myyttisiä kiviä upealla, taianomaisella matkalla. Mukana on kolme Disneyn suosikkihahmoa Frozen II:sta ja kolme LEGO eläinhahmoa.

"
- Setti sisältää Annan ja Mattiaksen mininukkehahmot ja neljä LEGO® hahmoa: Olaf, kaksi pupua ja kala.
- Sisältää puumajan, jonka alakerrassa on makuuhuone ja yläkerrassa ruokailutila, tähystystornin ja köysiradan, pupumökin, leirintäalueen, kalastuspaikan ja taianomaisen portaalin.
- Tarvikkeisiin kuuluvat Mattiaksen miekka, aarrearkku, kaukoputki, onkivapa, sanko, kala, laseja, lautasia, sakset, porkkana ja omena.
- Disneyn Frozen-faneista on hauska rakentaa LEGO® puumaja ja tutkia lumottua metsää ja etsiä myyttisiä kiviä.
- Täydellinen Disneyn rakennuslelu, jonka parissa voi leikkiä Frozen II -elokuvasta tuttuja unohtumattomia kohtauksia Olafin, Annan ja Mattiaksen kanssa tai keksiä uusia metsäseikkailuja Disneyn suosikkihahmojen parissa.
- Tämä rakennettava Frozen-lelu pojille ja tytöille ja kaikille Frozen II -elokuvan faneille on erinomainen joulu- tai synttärilahja.
- Setin osia voi käyttää luovissa rakennelmissa kaikkien muiden alkuperäisten LEGO® palikoiden kanssa.
- Yhdistä setteihin 41165 Annan kanoottiretki, 41166 Elsan vankkuriseikkailu, 41167 Arendelin linnan kylä, 41168 Elsan korurasialuomus ja 41169 Olaf ja keksi lisää LEGO® l Disney Frozen II seikkailuja.
- Puumaja on 20 cm korkea, 25 cm pitkä ja 20 cm leveä."

Lisätietoja
Brändi Lego
Tuotesarja LEGO® Disney
LEGO ikäsuositus 6+
Hinta 45,95 €
Lisätiedot

Katso lisää LEGO kuluttajaesitteestä
> Lue esite tästä.
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:DISNEY PRINCESS 41164 CONFIDENTIAL TOMBOLA 1
Arvostelusi