COAST FL60 TWIST FOCUS 300LM OTSAVALAISIN

Heijastava otsanauha, Iskun- ja säänkestävä, IPX4-luokiteltu, Suojakypäräkiinnitys, Paristot: 3 x AAA (mukana)
Varastossa
SKU
0015286212979
45,95 €
Jyväskylä
ei saatavilla
Seinäjoki
ei saatavilla
Kokkola
ei saatavilla
Rovaniemi
ei saatavilla
Lempäälä
saatavilla
Vaasa
ei saatavilla

TOIMITUSKULUT

Paketit noutopisteeseen
5,90e/tilaus

Paketit kotiinkuljetettuna
9,90-65,00e/tilaus

Tilauksellesi sopivat toimitustavat näet kassalla.

Coast FL60 otsavalaisimen valokeila on todella laaja ja tarvittaessa erittäin kirkas, mikä tekee FL60 valaisimesta parhaan valinnan tilanteisiin, joissa tarvitaan paljon valoa suurelle alalle. Kolme valotehon säätötasoa kätevästi lampun etuosassa olevan säätimen avulla.

Coast laatu ja takuu
Coast on LED-valaisimien pioneeri – ensimmäinen Coast LED-teknologiaan perustuva tuote oli markkinoilla jo 1996! Coast on kehittänyt ainutlaatuisia tekniikoita mm. Pure Beam Focusing Optic -valaisuoptiikka, kätevä valon Slide Focus -säätö sekä Flex Charge ja Dual Power -latausjärjestelmät.

Kaikki Coast-valaisimet testataan Coastin omassa valaisintekniikan laboratoriossa yleisen amerikkalaisen FL1-standardin mukaisesti. Standardointi takaa, että Coast-valaisimet palavat juuri niin kirkkaasti ja niin kauan kuin luvataan. Myös useat testivoitot tukevat Coast-laboratorion saavutuksia.

Coast-tuotemerkki on takuu huippulaadulle. Jokaisen Coast-valaisimen valaisintekniikka on alansa huippua, mikä takaa Coast-valaisinten hyvän käytettävyyden, pitkän käyttöiän, pitkät paloajat ja suuret valokeilojen kantamat. Kaikilla Coast-käsi- ja otsavalaisimilla on 5 vuoden takuu!

Lisätietoja
Hinta 45,95 €
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:COAST FL60 TWIST FOCUS 300LM OTSAVALAISIN
Arvostelusi