CITY WILDLIFE 60302 VILLIELÄINTEN PELASTUSOPERAATIO

Toiminnantäyteisiä villieläinten pelastusseikkailuja lapsille.
Varastossa
SKU
5702016911930
Tarjoushinta 79,95 € Normaalihinta 99,95 €
Jyväskylä
saatavilla
Seinäjoki
saatavilla
Kokkola
saatavilla
Rovaniemi
saatavilla
Lempäälä
saatavilla
Vaasa
saatavilla

TOIMITUSKULUT

Paketit noutopisteeseen
5,90e/tilaus

Paketit kotiinkuljetettuna
9,90-65,00e/tilaus

Tilauksellesi sopivat toimitustavat näet kassalla.

Norsuvauva syö krokotiilin pesän läheisyydessä, kun... TÖMPS! Maavyöry tukkii polun ja erottaa pienokaisen äidistään – ja krokotiili ryömii lähemmäksi! Hälytä apuun LEGO® Cityn villieläinten pelastustiimi. Raivaa puu ja lohkareet helikopterin vinssin ja tela-ajoneuvon avulla. Kun norsuvauva on päässyt äitinsä huomaan ja krokotiili on palannut kuoriutuvien muniensa luo, palaa tukikohtaan odottamaan seuraavaa tehtävää.

 

 

Tämä monipuolinen lelusetti sisältää paljon upeita yksityiskohtia ja toimintoja, inspiroivia hahmoja ja kaikille tuttuja eläimiä hauskoihin villieläinten pelastusleikkeihin!

Tämä monta mallia sisältävä LEGO® City Villieläinten pelastusoperaatio (60302) lelusetti on täynnä upeita yksityiskohtia, kuten hienon vinssillä varustetun helikopterin, savanniympäristön, jossa on maanvyörytoiminto, ja eläinlääkärin klinikan. Lisää mukaan vielä norsut, krokotiilit, apina ja pelastustiimi, niin kaikki on valmista tuntikausien jännittäviin ja hauskoihin eläintenpelastusleikkeihin. Hieno rakennus- ja leikkielämys 6 vuotta täyttäneille lapsille. Tämä LEGO City setti sisältää helposti seurattavat rakennusohjeet. Voit myös ladata Instructions PLUS -ohjeet, jotka löytyvät älypuhelimiin ja tabletteihin asennettavasta ilmaisesta LEGO Building Instructions sovelluksesta. Näiden interaktiivisten rakennusohjeiden upeiden zoomaus- ja kiertotyökalujen avulla lapset kehittyvät nopeasti mestarirakentajiksi! LEGO Cityn villieläinlelusetit sisältävät kaikille tuttuja eläimiä, realistisia ympäristöjä, yksityiskohtaisia ajoneuvoja ja inspiroivia hahmoja, jotka innostavat mielikuvitusleikkeihin. Lapset pääsevät leikkimään arjen sankareita tarinoissa ja tilanteissa, jotka kuvaavat elämää hauskalla ja jännittävällä tavalla.

LEGO® City Villieläinten pelastusoperaatio lelusetti on 12 cm korkea, 35 cm pitkä ja 31 cm leveä.

Ikäsuositus 6+.

Lisätietoja
Brändi Lego
Tuotesarja LEGO® City
Hinta 99,95 €
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:CITY WILDLIFE 60302 VILLIELÄINTEN PELASTUSOPERAATIO
Arvostelusi