CITY WILDLIFE 60301 VILLIELÄINTEN PELASTUSMAASTURI

Rakennussarja lapsille villieläinten pelastusleikkeihin.
Varastossa
SKU
5702016911923
Tarjoushinta 39,95 € Normaalihinta 44,95 €
Jyväskylä
saatavilla
Seinäjoki
saatavilla
Kokkola
saatavilla
Rovaniemi
saatavilla
Lempäälä
saatavilla
Vaasa
saatavilla

TOIMITUSKULUT

Paketit noutopisteeseen
5,90e/tilaus

Paketit kotiinkuljetettuna
9,90-65,00e/tilaus

Tilauksellesi sopivat toimitustavat näet kassalla.

Voi ei! Leijonanpennun ylittämä hutera silta sortui, ja nyt pentu on pulassa lähellä pytonin pesää. Kiidä apuun upealla maasturilla! Nosta silta auton vinssin avulla ja lähetä sitten LEGO® City tv-sarjan sankari Jessica Sharpe siirtämään käärme. Kun leijonaperhe on taas yhdessä, palaa leiriin nauttimaan tiimin kanssa juhla-ateria ennen seuraavaa villieläinten pelastustehtävää!

Lapsista tulee arjen sankareita tämän LEGO® City Villieläinten pelastusmaasturi (60301) lelusetin parissa. Setti sisältää eläintenpelastustiimin, johon kuuluu mm. LEGO City Adventures tv-sarjasta tuttu sankari Jessica Sharpe, sekä leijona, leijonanpentu ja käärme munineen. Rakenna myös jokiympäristö, vesiskootteri ja neliveto luomaan puitteet jännittäville villieläinten pelastusseikkailuille.

 

 

Tämä LEGO® City Villieläinten pelastusmaasturi (60301) lelusetti sopii mainiosti eläimistä ja mielikuvitusleikeistä pitäville 4 vuotta täyttäneille lapsille ja LEGO City Adventures tv-sarjan faneille.

Mitä pakkaus sisältää? Kaiken, mitä lapset tarvitsevat rakentaakseen lelumaasturin, vesiskootterin ja savanniympäristön. Mukana myös Jessica Sharpen, puistonvartijan ja tutkimusmatkailijan minihahmot ja leijonan, leijonanpennun ja käärmeen hahmot.

Lapset voivat romauttaa sillan, käyttää maasturin vinssiä ja viihtyä realistisissa villieläintarinoissa tuttujen eläinten ja LEGO® City Adventures tv-sarjasta tutun hahmon Jessica Sharpen kera.

LEGO® tarvikkeista mukana ovat käärmeen muna, tartuntapihdit käärmeen siirtoon, 2 laatikkoa, kiikari, radiopuhelin, kamera, luita, pullo, makkara ja hiusharja.

Ikäsuositus 4+.

Lisätietoja
Brändi Lego
Tuotesarja LEGO® City
Hinta 44,95 €
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:CITY WILDLIFE 60301 VILLIELÄINTEN PELASTUSMAASTURI
Arvostelusi