CITY WILDLIFE 60300 VILLIELÄINTEN PELASTUSMÖNKIJÄ

Hauska lasten lelusetti villieläinten pelastustehtäviin.
Varastossa
SKU
5702016911916
9,95 €
Jyväskylä
saatavilla
Seinäjoki
saatavilla
Kokkola
saatavilla
Rovaniemi
saatavilla
Lempäälä
saatavilla
Vaasa
ei saatavilla

TOIMITUSKULUT

Paketit noutopisteeseen
5,90e/tilaus

Paketit kotiinkuljetettuna
9,90-65,00e/tilaus

Tilauksellesi sopivat toimitustavat näet kassalla.

Lähde LEGO® Cityn savannille nauttimaan hauskoista villieläinseikkailuista. Hyppää tutkimusmatkailijan hienon mönkijän kyytiin. Lähetä dronekopteri matkaan etsimään villieläimiä. Leikkisät apinat ovat löytäneet uuden ystävän – mustan skorpionin. Ei kuulosta hyvältä! Ota tarttumapihdit mukaan ja kiiruhda paikalle pelastamaan päivä. Siirrä apinoiden uusi leikkikaveri turvallisesti toiseen paikkaan, varmista, että apinat ovat kunnossa, ja palaa kotiin.

 

 

Lähetä lapset villieläinseikkailuihin tämän hauskan setin pariin. Se sisältää ohjattavan mönkijän, savanniympäristön, tutkimusretkeilijän minihahmon sekä apinan ja skorpionin hahmot.

Esittele pienille tutkimusmatkailijoille luonnon ihmeitä tämän riemastuttavan LEGO® City Villieläinten pelastusmönkijä (60300) lelusetin avulla. Siinä on hieno kallistamalla ohjattava lelumönkijä, jossa on tarttumapihdit ja dronekopteri. Mukana on myös pieni savanniympäristö. Lisää leikkeihin vielä tutkimusmatkailija, apinat ja musta skorpioni ja olet valmis jännittäviin eläintenpelastusseikkailuihin.Hauskoja rakennus- ja leikkielämyksiä lapsilleTämä rakennettava lelusetti sisältää helposti seurattavat rakennusohjeet, ja älypuhelimiin ja tabletteihin asennettavasta ilmaisesta LEGO Building Instructions sovelluksesta löydät setin Instructions PLUS -ohjeet. Näiden interaktiivisten rakennusohjeiden zoomaus- ja kiertotyökalujen avulla nuoret LEGO rakentajat kehittyvät mestarirakentajiksi!LEGO Cityn jännittävä maailmaLEGO Cityn villieläinlelusettien parissa lapset pääsevät suoraan keskelle toimintaa kaikille tuttujen eläinten, realististen ympäristöjen, upeiden ajoneuvojen ja inspiroivien hahmojen avulla. Ne innostavat luoviin roolileikkeihin, joiden pohjana on todellisia tapahtumia.

Rakennettuna Villieläinten pelastusmönkijä on 4 cm korkea, 7 cm pitkä ja 5 cm leveä, joten siinä on paljon tilaa tutkimusmatkailijan minihahmolle, dronekopterille ja tarttumapihdeille.

Ikäsuositus 5+.

Lisätietoja
Brändi Lego
Tuotesarja LEGO® City
Hinta 9,95 €
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:CITY WILDLIFE 60300 VILLIELÄINTEN PELASTUSMÖNKIJÄ
Arvostelusi