CITY TURBO WHEELS 60258 TUUNAUSAUTOKORJAAMO

Hauska autokorjaamolelu lapsille!
Lapset ihastuvat tähän tuunausautokorjaamoon, jossa on korjaamo, upeita ajoneuvoja ja suositusta LEGO® City TV-sarjasta tuttuja hauskoja hahmoja.

Lue tästä lisää
Varastossa
SKU
5702016617924
79,95 €
Jyväskylä
saatavilla
Seinäjoki
saatavilla
Kokkola
saatavilla
Rovaniemi
saatavilla
Lempäälä
saatavilla
Vaasa
saatavilla

TOIMITUSKULUT

Paketit noutopisteeseen
5,90e/tilaus

Paketit kotiinkuljetettuna
9,90-65,00e/tilaus

Tilauksellesi sopivat toimitustavat näet kassalla.

LEGO® City Nitro Wheels 60258 Tuunausautokorjaamo

Ikäsuositus:

6+

Osia:

897

Ominaisuuksilla pakattu tuunauspaja lelu

Monimallinen pelisarja työpajan kanssa, autojen jälleenmyyntiä, hienot ajoneuvot ja hahmot LEGO® City Adventures televisiosarjasta

Vauhdikas päivä tuunaukseen erikoistuneessa Tread Octanen autokorjaamossa! Omituinen yleismies Harl Hubbs korjaa rakettikäyttöistä moottoripyöräänsä, Tread hitsailee palkittua hot-rodiaan ja mekaanikko on hinannut paikalle rikkoutuneen urheiluauton. Samaan aikaan kaupungin kaikkein ”krhm!” rehellisin autokauppias on asuntovaunussaan valmistelemassa uutta erikoistarjousta! Tule pitämään hauskaa tällä LEGO® City leikkisetillä!

Hulvatonta roolileikkimisseikkailua

Lapset ja LEGO® City Adventures televisio ohjelma fanit voivat liittyä Tread Octanen ja yleismies Harl Hubbsin avuksi autokorjaamoon

Laukaisee mielikuvituksen

Runsaat yksityiskohdat inspiroivat mielikuvituksellista peliä

Mukaansatempaavan hauskaa roolileikkimistä

Realistiset tarvikkeet stimuloivat lasten mielikuvitusta

Hienot toiminnot

Ohjaavat mekaniikat kääntävät säätöasteikkoa käyttääksesi moottorinostinta

Matkailuautojen automyynti

Matkailuauton sisällä on paljon tilaa

Mieltä innostavat toiminnot

Lapset vetävät vivusta autojen valmistelemiseksi hinausta varten

Kokoelma hienoja ajoneuvoja

Lapset voivat kilpailla rakettimoottorisella moottoripyörällä

Kokoelma värikkäitä hahmoja

Mukana 7 hauskaa hahmoa, sisältäen LEGO® City TV-sarjan Harl Hubbsin ja Tread Octanen, sekä joukko mahtavia lisätarvikkeita

LEGO® City Nitro Wheels 60258 Tuunausautokorjaamo

Hauskan LEGO® City Tuunausautokorjaamo (60258) on mahtava lelu lapsille, jotka tykkäävät leluautoista ja suositusta LEGO® City TV-sarjasta. Settiin sisältyvät autokorjaamo, hinausauto ja jopa pieni automyymälä, joka myy epäilyttäviä autoja edulliseen hintaan! Eikä tässä vielä kaikki. Lapset saavat myös valikoiman hauskoja hahmoja ja siistejä ajoneuvoja. Pakkauksesta löytyvät mm. Tread Octane ja hänen palkittu hot-rodinsa sekä Harl Hubbs ja hänen mieletön rakettikäyttöinen moottoripyöränsä. Täydellinen yhdistelmä hilpeisiin roolileikkiseikkailuihin. Hieno rakennussarja lapsille Leikkisetin mukana tulee yksinkertainen rakennusopas, joka auttaa aloittelevaa LEGO® rakentajaa kehittymään mestarirakentajaksi. Upeita rakennusleluja lapsille LEGO® City ajoneuvosettien huippunopeilla, supersiisteillä autoleluilla lapset voivat päästää sisäisen turbonsa täyteen vauhtiin! Nämä monipuoliset leikkisetit sisältävät yksityiskohtaisia rakennuksia ja hauskoja hahmoja. Ne innostavat loputtomiin omatoimisiin leikkeihin, joissa lapset voivat toteuttaa arjesta tuttuja tilanteita hauskalla ja jännittävällä tavalla.


  • LEGO® City Tuunausautokorjaamo (60258) on täydellinen lahja autoista tykkääville lapsille, ja siinä on korjaamo ja hienoja ajoneuvoja sekä hauskoja hahmoja kekseliääseen, loputtomaan leikkiin.
  • Settiin sisältyvät autotalli, perävaunu ja upeita ajoneuvoja, kuten hinausauto, hot-rod ja rakettikäyttöinen moottoripyörä sekä seitsemän minihahmoa, mukaan lukien LEGO® City TV:stä tutut hahmot Tread Octane ja Harl Hubbs.
  • Lapset voivat käyttää korjaamon moottorinosturia, hilata autoja nosturilla, kuljettaa rikkoutuneet menopelit hinausautolla korjaamoon ja paljon muuta. Lapset voivat myös yhdistää tämän setin muihin alkuperäisiin LEGO® leikkisetteihin. Luvassa on uusia hauskoja leikkejä, ja kokoelma kerää katseet koristeena.
  • Etsitkö upeita leluja 5 vuotta täyttäneille lapsille? Tämä tuunausautokorjaamo on loistava joulu-, syntymäpäivä- tai yllätyslahja 5 vuotta täyttäneille lapsille, jotka rakastavat leluajoneuvoja ja LEGO® City TV-sarjaa.
  • Tread Octanen korjaamo on 14 cm korkea, 17 cm pitkä ja 13 cm leveä, kun taas hinausauton mitat ovat 7 cm x 18 cm x 6 cm.
  • Paristoja ei tarvita – tämä mahtava leikkisetti toimii pienten lasten vilkkaalla mielikuvituksella. Leikki voi alkaa heti!
  • Tämän LEGO® City rakennuslelun kanssa on helppo päästä alkuun. Pakkauksesta löydät selkeät rakennusohjeet – joten revi palikkapussit auki ja pidä hauskaa! LEGO® City leluseteissä on siistejä ajoneuvoja, yksityiskohtaisia rakennuksia ja hauskoja hahmoja, jotka innostavat mielikuvitusleikkeihin, kehittävät lapsen fyysisiä taitoja ja vahvistavat itseluottamusta.
  • LEGO® rakennuspalikat täyttävät aina alan tiukimmat standardit varmistaen, että ne ovat varmasti tasalaatuisia, yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat helposti kerta toisensa jälkeen.
  • The LEGO Group testaa LEGO® City leikkisetit läpikotaisin. Varmistamme, että jokainen lelu täyttää tiukimmat maailmanlaajuiset turvallisuus- ja laatustandardit.
Lisätietoja
Brändi Lego
Tuotesarja LEGO® City
LEGO ikäsuositus 6+
Hinta 79,95 €
Lisätiedot

Katso lisää LEGO kuluttajaesitteestä
> Lue esite tästä.
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:CITY TURBO WHEELS 60258 TUUNAUSAUTOKORJAAMO
Arvostelusi