CITY TURBO WHEELS 60257 HUOLTOASEMA

Huoltoasemalelu lapsille!
Lapset voivat avata sähkö- ja bensiiniautojen huoltoaseman tällä leikkisetillä, johon sisältyvät matkailuauto, katumaasturi, polttoainemittari, latauspiste, myymälä ja neljä minihahmoa, mukaan lukien huoltoaseman hoitaja.

Lue tästä lisää
Varastossa
SKU
5702016617917
49,95 €
Jyväskylä
saatavilla
Seinäjoki
ei saatavilla
Kokkola
ei saatavilla
Rovaniemi
ei saatavilla
Lempäälä
ei saatavilla
Vaasa
ei saatavilla

TOIMITUSKULUT

Paketit noutopisteeseen
5,90e/tilaus

Paketit kotiinkuljetettuna
9,90-65,00e/tilaus

Tilauksellesi sopivat toimitustavat näet kassalla.

LEGO® City Nitro Wheels 60257 Huoltoasema

Ikäsuositus:

5+

Osia:

354

Inspiroiva LEGO® City rakennuskokoelma

Tämä LEGO® City -palveluasemasetti sisältää matkailuauton, maastoauton ja hauskoja hahmoja loputtomalle kekseliäälle leikkimiselle.

Ohjaa tämä huikea sähkökäyttöinen katumaasturi LEGO® Cityn huoltoasemalle ja lataa akku pikapikaa! Kytke latausjohto latauspisteeseen, nappaa lemmikkichihuahuasi kainaloosi ja suuntaa pikkupuotiin täydentämään karkkivarastosi. Auta sitten aseman henkilökuntaa tankkaamaan surffaajien matkailuauto. Kiireinen päivä LEGO Cityn huoltoasemalla!

Tehostettua hauskanpitoa lapsille

Lapset voivat auttaa aseman virkailijaa palvelemaan tarjoamalla Octan E, bensiininiä sekä välipalaa tässä lelu asemassa bensiini- ja sähkökäyttöisiä autoja varten.

Yhden pysähdyksen asema

Asiakkaat voivat nauttia välipaloja ja juomia viihtyisässä kaupassa.

Ladattavaa leikkiä

Octan E latauspiste aurinkopaneeleiden avulla.

Todenmukaiset yksityiskohdat

Bensapumppu sisältää taipuisan letkun

Helppokäyttöiset digitaaliset rakennusohjeet

Digitaalisten ohjeiden avulla LEGO® Life -sovellusta käyttäen, yli 5-vuotiaat lapset voivat zoomata, kääntää ja visualisoida mallia rakentaessaan sitä.

Tapaa hahmot

Sisältää kaksi aseman virkailijaa, ajajan, kaksi surfaavaa hahmoa sekä koiran.

LEGO® City Nitro Wheels 60257 Huoltoasema

Leluautoista tykkäävät lapset ihastuvat tähän LEGO® City Huoltoasemaan (60257), joka on tarkoitettu sekä sähkö- että bensiinikäyttöisille autoille. Voit kytkeä katumaasturin latautumaan samalla kun tankkaat matkailuautoon bensaa ja piipahdat myymälässä. Kassanhoitaja, kuljettaja ja kaksi surffarien minihahmoa, sekä chihuahua-koirahahmo kutsuvat loputtomiin omatoimisiin leikkeihin. Rakennuskokemus, jonka parissa viihtyy Löydät rakennusohjeet pakkauksesta. Tai voit mennä verkkoon ja ladata Instructions PLUS -oppaan, osan LEGO® Life sovellusta älypuhelimille ja tableteille. Nämä interaktiiviset rakennusohjeet sisältävät huikeita zoomaus- ja kiertotoimintoja, joiden avulla aloittelevasta LEGO® rakentajasta kehittyy nopeasti mestarirakentaja! Hienoja leluja lapsille LEGO® City ajoneuvosetit sisältävät supersiistejä rakennettavia autoleluja! Yksityiskohtaiset rakennusleikkisetit ja hauskat hahmot innostavat lapsia rajattomaan, omatoimiseen mielikuvitusleikkiin, jossa lapset voivat toteuttaa arjesta tuttuja tilanteita hauskalla ja jännittävällä tavalla.


  • Tässä on mahtava rakennussarja lapsille, jotka rakastavat roolileikkejä. LEGO® City (60257) -leikkisetti sisältää huoltoaseman sähkö- ja bensiinikäyttöisille autoille, hauskoja hahmoja ja lemmikki-Chihuahuan.
  • Mitä pakkaus sisältää? Huoltoaseman, jossa on myymälä, sähkölatauspiste ja polttoainemittari, katumaasturin, matkailuauton surffilautoineen, neljä minihahmoa ja chihuahua-koirahahmon. Kaiken, mitä lapsi tarvitsee hauskaan, omatoimiseen leikkiin.
  • Tämä rakennussarja sisältää paljon hienoja ominaisuuksia. Latauspisteessä ja polttoainemittarissa on joustavat letkut autojen kytkemistä varten. Lapset voivat irrottaa katon katumaasturista ja matkailuautosta ja laittaa minihahmot niiden sisälle.
  • Etsitkö upeita leluja 5 vuotta täyttäneille lapsille? Tämä huoltoasemasetti on hieno joulu-, syntymäpäivä- tai yllätyslahja LEGO® City faneille ja lapsille, jotka rakastavat roolileikkejä. Perusrakennustaidot riittävät.
  • Koottuna matkailuauton korkeus on 7 cm, pituus 12 cm ja leveys 6 cm, kun taas myymälän mitat ovat 8 cm x 12 cm x 7cm.
  • Tarvitaanko paristoja? Ei, tämä lelu toimii pienten lasten vilkkaalla mielikuvituksella. Avaa palikkapussit, ja leikki voi alkaa heti!
  • Tämän rakennuslelun mukana tulee helposti seurattava painettu rakennusopas ja verkosta ladattavat aloittavalle rakentajalle suunnatut interaktiiviset Instructions PLUS -ohjeet. Ohjeet ladataan älylaitteille asennettuun, maksuttomaan LEGO® Life sovellukseen.
  • LEGO® City leikkisettien rakennukset, ajoneuvot ja hahmot innostavat loputtomaan, luovaan leikkiin ja kehittävät samalla lasten fyysisiä taitoja ja vahvistavat itseluottamusta.
  • LEGO® rakennuspalikat täyttävät aina alan tiukimmat standardit varmistaen, että ne ovat varmasti tasalaatuisia, yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat helposti kerta toisensa jälkeen.
  • The LEGO Group pudottaa, litistää, vääntää, lämmittää, puree, taivuttaa, naarmuttaa ja venyttää LEGO® City palikoita ja osia. Varmistamme, että ne täyttävät maailman tiukimmat turvallisuus- ja laatustandardit.
Lisätietoja
Brändi Lego
Tuotesarja LEGO® City
LEGO ikäsuositus 5+
Hinta 49,95 €
Lisätiedot

Katso lisää LEGO kuluttajaesitteestä
> Lue esite tästä.
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:CITY TURBO WHEELS 60257 HUOLTOASEMA
Arvostelusi