CITY TURBO WHEELS 60256 KILPURIT

Renkaita ulvottavaa kilpa-autotoimintaa lapsille!
Lapset voivat uppoutua jännittävään kisaan tällä vauhdikkaalla setillä, joka sisältää sähkö- ja bensiinikäyttöiset kilpa-autot ja kaksi kilpa-ajajan minihahmoa.

Lue tästä lisää
Varastossa
SKU
5702016617900
26,95 €
Jyväskylä
saatavilla
Seinäjoki
saatavilla
Kokkola
ei saatavilla
Rovaniemi
ei saatavilla
Lempäälä
ei saatavilla
Vaasa
ei saatavilla

TOIMITUSKULUT

Paketit noutopisteeseen
5,90e/tilaus

Paketit kotiinkuljetettuna
9,90-65,00e/tilaus

Tilauksellesi sopivat toimitustavat näet kassalla.

LEGO® City Nitro Wheels 60256 Kilpurit

Ikäsuositus:

5+

Osia:

190

Polttoaine vs. sähköauto kilpailu

Nopeaan vauhdin tuottama jännitys taataan tässä kilpa-sarjassa, jossa 2 mahtavaa kilpa-autoa hienoine yksityiskohtineen

Valmistaudu nopeaan toimintaan kaasu pohjassa! Auta kilpa-ajajat autoihinsa. Kumpi voittaa kisan? Onko se punavalkoinen auto, jossa on huippunopea, bensiinikäyttöinen moottori, vai keltasininen auto, jossa on superhiljainen, supertehokas sähkömoottori? Sinä päätät! Tervetuloa mahtavan LEGO® City Kilpurit leikkisetin pariin!

Renkaita kirskuttavaa toimintaa

Lapset voivat nauttia nasta lautaan toiminnasta tässä jännittävässä kilpailutapahtumassa - bensa vs. sähkö

Mukaansatempaavaa roolipeleillä leikkimistä

Todenmukaiset ominaisuudet kannustavat lasten mielikuvitusta

Siistejä lisätarvikkeita

Lelu kartiot ja irrotettava konepellin ilma-aukko

Luovuudessa vain taivas on rajana

Lapset pääsevät päästämään sisäisen turbonsa irti yksityiskohtaisilla malleilla.

Hauska ja nopea rakentaa

Tämä LEGO® City rakennuspakkaus auttaa nuoria rakentajia kokemaan omien LEGO lelujen rakentamisen ilon.

Tapaa kisaajat

Sisältää kaksi kisaajaa kypäröineen

LEGO® City Nitro Wheels 60256 Kilpurit

Fantastinen rakennussarja lapsille, jotka rakastavat toimintaleluja. Pikku kilpa-autoilijasi voi nauttia loputtomasta vauhdikkaasta toiminnasta tällä LEGO® City Kilpurit (60256) rakennussarjalla. Kun minihahmot istahtavat näiden sähkö- ja bensiinikäyttöisten LEGO® kilpa-autojen rattiin, puitteet kaksintaistelulle sähkön ja bensiinin herruudesta ovat valmiina. Hieno rakennussarja lapsille Leikkisetti tarjoaa lapsille monia opettavaisia leikkihetkiä. Miksi? Koska sen mukana tulee selkeä rakennusopas, joka auttaa aloittelevaa LEGO® rakentajaa kehittymään mestarirakentajaksi. Upeita rakennusleluja lapsille LEGO® City ajoneuvosettien huippunopeilla, supersiisteillä rakennusleluilla lapset voivat päästää sisäisen turbonsa täyteen vauhtiin! Yksityiskohtaiset rakennusleikkisetit ja hauskat hahmot innostavat lapsia rajattomaan, omatoimiseen mielikuvitusleikkiin, jossa toteutetaan arjesta tuttuja tilanteita hauskalla ja jännittävällä tavalla.


  • Avaa ovi LEGO® Cityn jännittävään maailmaan tällä hienolla kilpa-autojen rakennussarjalla, joka on suunniteltu innostamaan loputtomiin, mielikuvituksellisiin roolileikkeihin arjesta tuttujen tilanteiden pohjalta. Täydellinen lelu kilpa-autoista innostuville lapsille.
  • Mitä pakkaus sisältää? Lapset saavat kaksi hienoa LEGO® kilpa-autoa, joissa on mahtavat yksityiskohdat, kaksi kartiota lähtö- tai maaliviivalle sekä kaksi kuljettajan minihahmoa kypärineen. Kaiken, mitä lapsi tarvitsee toiminnantäyteiseen, omatoimiseen leikkiin.
  • Luovat leikit saavat uusia käänteitä, kun lapset yhdistävät setin ajoneuvot ja hahmot muiden alkuperäisten LEGO® leikkisettien kanssa. Näyttävät kokoonpanot keräävät katseet myös koristeina.
  • Tämä LEGO® City Kilpurit (60256) rakennuslelu on mahtava joulu-, syntymäpäivä- tai yllätyslahja mielikuvitusleikeistä innostuville 5 vuotta täyttäneille pojille ja tytöille. Perusrakennustaidot riittävät.
  • Koottuna punaisen LEGO® kilpurin mitat ovat 4 cm x 13 cm x 5 cm, kun taas keltaisen LEGO® kilpurin mitat ovat 4 cm x 12 cm x 5 cm.
  • Paristoja ei tarvita – tämä leikkisetti toimii pienten lasten vilkkaalla mielikuvituksella. Hauska leikki voi alkaa heti!
  • Tämän lelun parissa voi tutustua LEGO® rakentamiseen. Pakkauksesta löydät selkeät rakennusohjeet – joten revi palikkapussit auki ja pidä hauskaa!
  • LEGO® City rakennuslelut sisältävät yksityiskohtaisia rakennuksia, makeita ajoneuvoja ja hauskoja hahmoja, jotka innostavat mielikuvitusleikkeihin, kehittävät lapsen fyysisiä taitoja ja vahvistavat itseluottamusta.
  • LEGO® City leikkisetit täyttävät alan tiukimmat standardit ja The LEGO Groupin tiukat sisäiset laatuvaatimukset. Näin varmistamme, että nämä hauskat lelut kiinnittyvät ja irtoavat helposti.
  • The LEGO Group pudottaa, litistää, vääntää, lämmittää, naarmuttaa ja venyttää LEGO® City rakennusleluja. Varmistamme, että ne täyttävät maailman tiukimmat turvallisuus- ja laatustandardit.
Lisätietoja
Brändi Lego
Tuotesarja LEGO® City
LEGO ikäsuositus 5+
Hinta 26,95 €
Lisätiedot

Katso lisää LEGO kuluttajaesitteestä
> Lue esite tästä.
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:CITY TURBO WHEELS 60256 KILPURIT
Arvostelusi