LEGO® City Nitro Wheels 60255 Stunttitiimi

Temppushow’n rakennuslelu lapsille!
Avaa lapsille ovi LEGO® Cityn jännittävään maailmaan tällä Stunttitiimi-rakennuslelulla, johon sisältyvät stunttimönkijä, moottoripyörä, stunttiramppi sekä kaksi minihahmoa.
Varastossa
SKU
5702016617894
11,25 €
Jyväskylä
saatavilla
Seinäjoki
saatavilla
Kokkola
ei saatavilla
Vaasa
saatavilla
Lempäälä
saatavilla

TOIMITUSKULUT

Paketit noutopisteeseen (max. 35kg)
5,90e/tilaus

Paketit kotiinkuljetettuna (max. 55kg)
9,90e/tilaus
LEGO® City Nitro Wheels 60255 Stunttitiimi

Ikäsuositus: 5+

Osien lukumäärä: 62

Liity LEGO® Cityn Stunttitiimiin ja tarjoa katsojille jännitystä uskaliailla tempuilla! Suorita mahtavia keulimisia ja hämmästyttävä liikkeitä mahtavalla mönkijällä. Käynnistä sitten moottoripyörä ja aja liekehtivään ramppiin täydellä nopeudella! Pidä tiukasti kiinni, kun ajat liekkien läpi ja lennät ilman halki täydelliseen laskeutumiseen! Mikä tässä oli muka vaikeaa? Tämä on vain arkea LEGO Cityn sankareille!

Pienet stunttitemppujen taitajat voivat laittaa pystyyn huikean esityksen tällä LEGO® City Stunttitiimi (60255) rakennussetillä! Settiin sisältyy makea stunttimönkijä ja moottoripyörä, kaksi stunttikuljettajan minihahmoa kypärineen ja stunttiramppi liekkeineen. Tässä rakennuslelussa on kaikki, mitä lapset tarvitsevat omatoimiseen roolileikkiin, joka villitsee katsojat! Hieman lennokkaampi rakennuslelu! Leikkisetti sisältää yksinkertaisen rakennusoppaan ja verkosta ladattavat Instructions PLUS -ohjeet! Interaktiiviset rakennusohjeet sisältyvät älypuhelimille ja tableteille ladattavaan maksuttomaan LEGO® Life sovellukseen. Ne sisältävät mm. zoomaus- ja kiertotyökalut, joiden avulla aloittelevasta LEGO® rakentajasta kehittyy nopeasti mestarirakentaja! Hienoja leluja lapsille LEGO® City on vauhdikasta hupia! LEGO® City ajoneuvosettien huippunopeilla, supersiisteillä rakennusleluilla lapset voivat päästää sisäisen turbonsa täyteen vauhtiin! Yksityiskohtaiset rakennuslelut ja hauskat hahmot innostavat lapsia rajattomaan, omatoimiseen mielikuvitusleikkiin, jossa toteutetaan arjesta tuttuja tilanteita hauskalla ja jännittävällä tavalla.

"
- Tämä stunttitiimilelu avaa oven LEGO® Cityn jännittävään maailmaan. Täydellinen valinta toimintaleluista pitäville lapsille. Suunniteltu innostamaan rajattomiin, omatoimisiin roolileikkeihin, jotka pohjautuvat arjesta tuttuihin tilanteisiin.
- Mitä pakkaus sisältää? Hienon stunttimönkijän ja moottoripyörän, kaksi stunttikuljettajan minihahmoa kypärineen ja stunttiramppi liekkeineen. Kaiken, mitä lapsi tarvitsee vauhdikkaaseen, omatoimiseen leikkiin.
- Lapset voivat yhdistää tämän setin ajoneuvot ja hahmot muihin LEGO® leikkisetteihin ja luoda omia ainutlaatuisia luomuksia leikkeihin tai näytteille.
- LEGO® City Stunttitiimi (60255) leikkisetti sopii erinomaisesti 5 vuotta täyttäneille lapsille. Se on loistava joulu-, syntymäpäivä- tai yllätyslahja lapsille, jotka innostuvat roolileikkileluista, ajoneuvoista ja toimintaleluista.
- Kootun mönkijän mitat ovat 4 cm x 5 cm x 4 cm, kun taas moottoripyörän mitat ovat 3 cm x 6 cm x 2 cm.
- Paristoja ei tarvita – tämä rakennuslelu toimii pienten lasten vilkkaalla mielikuvituksella, joten leikki voi alkaa heti!
- Leikkisetti sisältää painetun rakennusoppaan ja verkosta ladattavat interaktiiviset Instructions PLUS -rakennusohjeet, jotka auttavat aloittelevia rakentajia kehittymään mestarirakentajiksi! Ohjeet ladataan älylaitteille asennettuun, maksuttomaan LEGO® Life sovellukseen.
- LEGO® City ajoneuvosettien parissa lapset voivat päästää sisäisen turbonsa vauhtiin. Yksityiskohtaiset ajoneuvot ja hauskat hahmot innostavat omatoimisiin roolileikkeihin. Lapset keksivät loputtomasti seikkailuja todentuntuisiin ympäristöihin.
- LEGO® City rakennussetit täyttävät alan tiukimmat standardit. Näin varmistamme, että nämä hauskat lelut kiinnittyvät ja irtoavat helposti kerta toisensa jälkeen.
- The LEGO Group pudottaa, litistää, vääntää, lämmittää, naarmuttaa ja venyttää LEGO® City rakennusleluja. Varmistamme, että ne täyttävät maailman tiukimmat turvallisuus- ja laatustandardit."

Lisätietoja
Brändi Lego
Tuotesarja LEGO® City
LEGO ikäsuositus 5+
Hinta 11,25 €
Lisätiedot Lego kuluttajaesite 2020

Katso lisää LEGO kuluttajaesitteestä
> Lue esite tästä.
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:LEGO® City Nitro Wheels 60255 Stunttitiimi
Arvostelusi