CITY STUNT 60299 STUNTTIKILPAILU

Jännittävä lelusetti lasten stunttikilpailuihin!
Varastossa
SKU
5702016911602
19,95 €
Jyväskylä
saatavilla
Seinäjoki
saatavilla
Kokkola
ei saatavilla
Rovaniemi
ei saatavilla
Lempäälä
ei saatavilla
Vaasa
saatavilla

TOIMITUSKULUT

Paketit noutopisteeseen
5,90e/tilaus

Paketit kotiinkuljetettuna
9,90-65,00e/tilaus

Tilauksellesi sopivat toimitustavat näet kassalla.

Viritä vauhtipyörällä toimiva stunttipyörä ja lähde LEGO® City TV:n sankarin Duke DeTainin mukaan hurjan todellisiin seikkailuihin stunttitemppujen pyörteissä. Hyppää rampista ja lennä tulirenkaan läpi yhdelle pyörälle laskeutuen! Lisää tempun vaikeusastetta pidemmillä hypyillä ja tulirengasta nostamalla. Kova kilpailu muuttuu entistä kovemmaksi! Kuka tippuu ensimmäisenä? Saat ottaa selvää! Hieno lelusetti takaa stunttitemppuja ilman turhia taukoja.

 

 

Kilpailuhenkiset pojat ja tytöt ihastuvat LEGO® City Stunttikilpailu (60299) lelusettiin, johon kuuluu 2 vauhtipyörällä toimivaa moottoripyörää huikeisiin keulimistemppuihin ja korkeuksiin nouseviin stunttihyppyihin! Lelusetissä on lapsille myös muokattava hyppyramppi ja stunttirata tulirenkaineen. Kuljettajan ja LEGO City tv-sarjasta tutun Duke DeTainin minihahmot liittyvät mukaan upeaan stunttitemppuiluun!

LEGO® City Stunttikilpailu lelusetissä on tulirengas, ramppi, 2 vauhtipyörällä toimivaa stunttipyörää ja LEGO City tv-sarjasta tuttu hahmo.

Yhdistä LEGO City Stuntz universumin leikkisettejä, niin saat leikkeihin vieläkin ällistyttävämmän huikeita stunttitemppuja!

Ikäsuositus 5+.

Lisätietoja
Brändi Lego
Tuotesarja LEGO® City
Hinta 19,95 €
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:CITY STUNT 60299 STUNTTIKILPAILU
Arvostelusi