CITY STUNT 60295 STUNTTISHOW N AREENA

Upea Stunttishow’n areena -lelusetti lasten iloksi!
Varastossa
SKU
5702016912548
99,95 €
Jyväskylä
saatavilla
Seinäjoki
ei saatavilla
Kokkola
ei saatavilla
Rovaniemi
ei saatavilla
Lempäälä
ei saatavilla
Vaasa
ei saatavilla

TOIMITUSKULUT

Paketit noutopisteeseen
5,90e/tilaus

Paketit kotiinkuljetettuna
9,90-65,00e/tilaus

Tilauksellesi sopivat toimitustavat näet kassalla.

Aktivoi vauhtipyörällä toimiva pyörä ja suuntaa LEGO® City Stunttishow’n areenalle. Pääset mukaan, kun LEGO City tv-sarjan tähdet Alex, Ann ja Dynamo Doug tekevät upeita stunttejaan. Aja monsteriautoilla, tee voltteja, murskaa autoja ja lennä vauhtipyörällä toimivalla pyörällä tulirenkaan tai pyörivien rakettien läpi! Tee hurjia stuntteja tv-kameroiden edessä ja suorita ennätyshyppy, josta palkitaan kultaisella pokaalilla korkeimmalla palkintokorokkeella!

 

 

Lapset voivat järjestää mahtavia kilpailuja ja esityksiä LEGO® City Stunttishow’n areena setillä, jossa on vauhtipyörällä toimiva moottoripyörä ja innostavia hahmoja.

LEGO® City Stunttishow’n areena (60295) leikkisetti sisältää vauhtipyörällä toimivan lelumoottoripyörän ja tarvikkeet huikeisiin stuntteihin. Lapset voivat lennättää stunttipyörää tulirenkaan läpi, heittää voltteja ja tehdä stuntteja 2 siistillä monsteriautolla. Stunttitemppumoduulit on helppo järjestää uusiksi erilaisia esityksiä varten. Sisältää 6 minihahmoa, joista 3 on LEGO City tv-sarjan hahmoja.Rakentelu- ja leikkielämys 6 vuotta täyttäneille lapsille.

LEGO City Stuntz universumin setit ovat täynnä toimintaa: yhdistä ne toisiinsa, niin hauskuuskerroin kasvaa entisestään!

Pakkaus sisältää kaiken, mitä lapset tarvitsevat rakentaakseen 2 monsteriautoa, 2 autoa kasaan painuvine kattoineen, tulirenkaan, ramppeja, vauhtipyörällä toimivan stunttipyörän, nakkisämpyläkioskin, palkintokorokkeen, 6 minihahmoa ja muuta.

Valmiiksi rakennettuna Stunttishow’n rekka-auto on 11 cm korkea, 14 cm pitkä ja 9 cm leveä.

Ikäsuositus 6+.

Lisätietoja
Brändi Lego
Tuotesarja LEGO® City
Hinta 99,95 €
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:CITY STUNT 60295 STUNTTISHOW N AREENA
Arvostelusi