CITY POLICE 60244 POLIISIHELIKOPTERIN KULJETUS

Lentävä poliisihelikopteri on LEGO® sankareiden toivelelu!
Lapset ihastuvat tähän toimintasettiin, joka sisältää tuttuja LEGO® City TV-hahmoja ja upeita ajoneuvoja, kuten laukaisimella toimivan lentävän helikopterin.

Lue tästä lisää
Varastossa
SKU
5702016617788
49,95 €
Jyväskylä
saatavilla
Seinäjoki
saatavilla
Kokkola
saatavilla
Rovaniemi
saatavilla
Lempäälä
ei saatavilla
Vaasa
ei saatavilla

TOIMITUSKULUT

Paketit noutopisteeseen
5,90e/tilaus

Paketit kotiinkuljetettuna
9,90-65,00e/tilaus

Tilauksellesi sopivat toimitustavat näet kassalla.

LEGO® City Police 60244 Poliisihelikopterin kuljetus

Ikäsuositus:

5+

Osia:

317

Toimintaa sisältävä poliisiseikkailu

Moniajoneuvoinen poliisileikkisarja, joka sisältää lentävän helikopterin ja LEGO® City Adventures -sarjasta tutut hahmot.

Konstaapeli Rooky Partnur on kuljettamassa kuuluisaa Frankie Lupellia helikopteriin asennetussa sellissä, kun skriih… pam! Pahis on hyökännyt kuorma-auton kimppuun, ja Frankie Lupelli pakenee huippunopealla mönkijällä. Äkkiä! Käynnistä helikopteri ja valjasta nopean vasteen joukot ottamaan roistot kiinni ja palauttamaan heidät sinne, mihin he kuuluvat: vankilaan.

Luova leikki jossa vain taivas on rajana

Rohkea vankilapakoyritys hälyyttää Rooky Partnurin helikopterinkuljettajan, joka aloittaa korkeavauhtisen takaa-ajon.

Lennätettävä helikopteri

Lapset voivat lennättää helikopteria sen mukana tulevalla laukaisimella.

Realistiset yksityiskohdat

Pakattu täyteen hauskoja ominaisuuksia ja toimintatapoja mielikuvituksekkaalle leikkimiselle.

Mahtava helikopterin kuljetusrekka

Rekka on yhteensä 39 cm pitkä.

Helppokäyttöiset digitaaliset rakennusohjeet

Käyttämällä Digital Instructions PLUS -ohjeita LEGO® Life -sovelluksen kautta, yli 5-vuotiaat ja sitä vanhemmat lapset voivat zoomata, kiertää ja visualisoida rakennelmaa rakentaessasi.

LEGO® City Adventures TV-sarjasta tutut hahmot

Sisältää LEGO® City TV-sarjasta tutut hahmot Rooky Partnur ja Frankie Lupelli sekä poliisi ja konna hahmot.

LEGO® City Police 60244 Poliisihelikopterin kuljetus

LEGO® City Poliisi Helikopterikuljetus (60244) on fantastinen rakennussarja toimintaleluista kiinnostuneille. Se sisältää helikopterin, joka lentää oikeasti. Nuorilla lainvalvojilla on hauskaa avustaessaan konstaapeli Rooky Partnuria toimittamaan kuuluisa rosvo Frankie Lupelli takaisin telkien taakse. Jännittävä setti sisältää myös poliisihelikopterin kuljetusauton, moottoripyörän, siirrettävän sellin ja rosvojen mönkijän. Jännä poliisileikkisetti lapsille Hauskan poliisilelun mukana tulee selkeä rakennusopas ja interaktiiviset Instructions PLUS -rakennusohjeet, joiden avulla pienet LEGO® rakentajat kehittyvät mestarirakentajiksi. Instructions PLUS sisältyy älypuhelimille ja tableteille ladattavaan maksuttomaan LEGO® Life sovellukseen. LEGO® City Poliisin valloittava maailma LEGO® Cityn poliisisetit tarjoavat mahtavan rakennus- ja leikkikokemuksen. Realistiset ajoneuvot, yksityiskohtaiset rakennukset ja hauskat hahmot innostavat kaikenikäiset lapset mielikuvituksellisiin, rajattomiin roolileikkeihin.


  • Avaa LEGO® Cityn jännittävä maailma toimintaseikkailuiden pienille faneille tällä poliisisetillä, jossa on laukaistava helikopteri, kuljetusauto ja paljon muuta. Hupi alkaa siitä hetkestä, kun lapset avaavat pakkauksen.
  • Tämä poliisilelu sisältää kuljetusauton, laukaistavan helikopterin, moottoripyörän ja mönkijän. Setti sisältää myös minihahmot konstaapeli Rooky Partnurin ja rosvo Frankie Lupellin, joiden esikuvina ovat LEGO® TV-hahmot. Vauhdikas leikki voi alkaa!
  • Poliisihelikopteri on tammikuun 2020 uutuus, jonka lapset voivat laukaista ilmaan. Kuljetusautossa on yksityiskohtainen ohjaamo, kuljetusautoon kiinnitetty selli, tietokone ja tie-esteet – LEGO® City poliisin fanien riemuksi.
  • Tämä toiminnantäyteinen LEGO® City Poliisi Helikopterikuljetus (60244) rakennussarja on mahtava lahja 5 vuotta täyttäneille lapsille. Se on myös loistava lahja lapsille, jotka eivät saa tarpeekseen leluautoista, helikoptereista, moottoripyöristä ja toimintaleluista.
  • Rakennettuna helikopterin kuljetusauton ja perävaunun korkeus on 9 cm, pituus 39 cm ja leveys 6 cm. Helikopterin mitat ovat 6 cm x 19 cm x 12 cm.
  • Paristoja ei tarvita – tämä leikkisetti toimii pienten lasten vilkkaalla mielikuvituksella. Hauska leikki voi alkaa heti!
  • Rakennusohjeet löytyvät pakkauksesta. Tai lataa Instructions PLUS -ohjeet, jotka kuuluvat maksuttomaan LEGO® Life sovellukseen. Zoomaa, kierrä ja katsele mallia, jolloin rakennusprosessi herää eloon.
  • LEGO® City Poliisi settien yksityiskohtaiset rakennukset, realistiset ajoneuvot ja hauskat hahmot kehittävät lasten fyysisiä taitoja ja vahvistavat itseluottamusta. Nämä setit innostavat rajattomaan luovaan leikkiin.
  • LEGO® rakennuspalikat täyttävät aina alan tiukimmat standardit varmistaen, että ne ovat varmasti tasalaatuisia, yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat helposti kerta toisensa jälkeen.
  • The LEGO Group testaa LEGO® City leikkisetit perusteellisesti. Näin varmistamme, että jokainen lelu täyttää tiukimmat maailmanlaajuiset turvallisuus- ja laatustandardit.
Lisätietoja
Brändi Lego
Tuotesarja LEGO® City
LEGO ikäsuositus 5+
Hinta 49,95 €
Lisätiedot

Katso lisää LEGO kuluttajaesitteestä
> Lue esite tästä.
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:CITY POLICE 60244 POLIISIHELIKOPTERIN KULJETUS
Arvostelusi