CITY POLICE 60243 TAKAA-AJO POLIISIHELIKOPTERILLA

Poliisi ja rosvo -tarinoihin valmis helikopteritoimintalelu vetää LEGO® faneja magneetin lailla!
Pikku sankarit ihastuvat tähän mahtavaan takaa-ajoteemaiseen LEGO® City leikkisettiin, joka sisältää leluhelikopterin ja voimakkaan magneetin pakoautojen nostamiseen.

Lue tästä lisää
Varastossa
SKU
5702016617771
29,95 €
Jyväskylä
saatavilla
Seinäjoki
saatavilla
Kokkola
saatavilla
Rovaniemi
saatavilla
Lempäälä
ei saatavilla
Vaasa
saatavilla

TOIMITUSKULUT

Paketit noutopisteeseen
5,90e/tilaus

Paketit kotiinkuljetettuna
9,90-65,00e/tilaus

Tilauksellesi sopivat toimitustavat näet kassalla.

LEGO® City Police 60243 Takaa-ajo poliisihelikopterilla

Ikäsuositus:

5+

Osia:

212

Takaa-ajo ilmateitse leikkisetti

Vauhdikas LEGO® City poliisi leikkisarja, jossa leluhelikopteri ja voimakas magneetti nappaa pakoauton mukaansa.

”Kääk! En tiennyt, että kuorma-autot osaavat lentää!” Snake Rattler ja hänen rikostoverinsa pakenevat varastetun kassakaapin kanssa! Mutta LEGO® Cityn poliisin mönkijä ja hämmästyttävällä magneettiketjulla varustettu helikopteri ovat tiukasti kannoilla! Auta huippulentäjä Sam Grizzlediä ohjaamaan tehokas magneetti Snake Rattlerin auton katolle ... Klang! Nosta sitten auto korkealle ilmaan ja lennätä pahamaineinen roisto kavereineen kaupungin vankilaan!

Syöksy LEGO® City seikkailuihin

Rikollisuuden torjujat jahtaavat pahamainesta LEGO® City TV-sarjasta tuttua konnaa Snake Ratleria hienolla mönkijällä sekä magneetilla helikopterista käsin.

Voimakas magneetti

Lapset yllättävät konnat suoralla lennolla takaisin vankilaan.

Sisältää monia eri ajoneuvoja

Villejä tilanteita hauskoilla hahmoilla ja siisteillä menopeleillä.

Mukaansatempaavaa hauskanpitoa leikeissä

Realistiset ominaisuudet kiihdyttävät lasten mielikuvituksia

Helppokäyttöiset digitaaliset rakennusohjeet

Käyttämällä Digital Instructions PLUS -ohjeita LEGO® Life -sovelluksen kautta, yli 5-vuotiaat ja sitä vanhemmat lapset voivat zoomata, kiertää ja visualisoida rakennelmaa rakentaessasi.

Kuka jahtaa ja ketä?

Tämä hauska LEGO® City Police leikkisarja sisältää poliisin, konnan, Sam Grizzledin ja Snake Rattler hahmot.

LEGO® City Police 60243 Takaa-ajo poliisihelikopterilla

Roolileikeistä innostuvat lapset ihastuvat tähän LEGO® City Takaa-ajo poliisihelikopterilla (60243) leikkisettiin, jossa on poliisihelikopteri toimivalla magneettiketjulla. Nuoret lainvalvojat voivat liittyä LEGO® City TV-sankarin Sam Grizzledin matkaan suojaamaan kaupunkia mestariroisto Snake Rattlerilta. Lelupakoauto, moottoripyörä ja poliisin mönkijä tarjoavat mahtavat puitteet vauhdikkaille seikkailuille! Upea lelu lapsille Pakkaus sisältää tämän LEGO® City rakennuslelun rakennusohjeet. Tai voit ladata verkosta Instructions PLUS -ohjeet, jotka kuuluvat älypuhelimille ja tableteille ladattavaan LEGO® Life sovellukseen. Nämä interaktiiviset rakennusohjeet sisältävät huikeita zoomaus- ja kiertotoimintoja, joiden avulla aloittelevasta LEGO® rakentajasta kehittyy nopeasti mestarirakentaja! Realistinen roolileikkiseikkailu LEGO® City poliisisetit kutsuvat jännittävään rakennus- ja leikkikokemukseen mallien ja hahmojen avulla, jotka kuvaavat todellista kaupunkielämää hauskalla ja kekseliäällä tavalla.


  • Tämä LEGO® City poliisisetti (60243) sisältää leluhelikopterin, jossa on tehokas magneetti esineiden nostamiseen. Sillä nostat ilmaan myös rosvon pakoauton! Upea lelu lapsille, jotka nauttivat hauskoista takaa-ajoista.
  • Ota leikkiin LEGO® City TV-sankari Sam Grizzled, mönkijäkuski, roisto Snake Rattler ja hänen rikostoverinsa. Lisää tarinaan nostomagneetilla varustettu leluhelikopteri, pakoauto ja moottoripyörä, ja kaikki on valmiina rajatonta leikkiä varten!
  • Pienet lainvalvojat voivat nostaa ja kuljettaa rosvojen pakoautoa kiinnittämällä helikopterin magneetin auton takaosassa olevaan varastettuun kassakaappiin. Helikopterissa on myös tilaa kaikille neljälle minihahmolle.
  • Etsitkö upeita leluja 5-vuotiaille lapsille? Tämä setti on upea joulu-, syntymäpäivä- tai yllätyslahja LEGO® City faneille sekä pojille ja tytöille, jotka rakastavat toiminnantäyteistä roolileikkiä. Perusrakennustaidot riittävät.
  • Koottuna Sam Grizzledin helikopteri on 11 cm korkea, 30 cm pitkä ja 26 cm leveä. Snake Rattlerin pakoauto on 5 cm korkea, 10 cm pitkä ja 5 cm leveä.
  • Tarvitaanko paristoja? Ei, tämä lelu toimii pienten lasten vilkkaalla mielikuvituksella. Avaa palikkapussi, ja leikki voi alkaa heti!
  • Tämän rakennuslelun mukana tulee helposti seurattava painettu rakennusopas ja tuotteeseen voi ladata aloittavalle rakentajalle suunnatut interaktiiviset Instructions PLUS -ohjeet. Ohjeet ladataan älylaitteille asennettuun, maksuttomaan LEGO® Life sovellukseen.
  • LEGO® City poliisisettien rakennukset, ajoneuvot ja hahmot innostavat loputtomaan, luovaan leikkiin, kehittävät lasten fyysisiä taitoja ja vahvistavat itseluottamusta.
  • LEGO® rakennuspalikat täyttävät aina alan tiukimmat standardit varmistaen, että ne ovat varmasti tasalaatuisia, yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat helposti kerta toisensa jälkeen.
  • The LEGO Group pudottaa, litistää, vääntää, lämmittää, puree, taivuttaa, naarmuttaa ja venyttää LEGO® City palikoita ja osia. Varmistamme, että ne täyttävät maailman tiukimmat turvallisuus- ja laatustandardit.
Lisätietoja
Brändi Lego
Tuotesarja LEGO® City
LEGO ikäsuositus 5+
Hinta 29,95 €
Lisätiedot

Katso lisää LEGO kuluttajaesitteestä
> Lue esite tästä.
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:CITY POLICE 60243 TAKAA-AJO POLIISIHELIKOPTERILLA
Arvostelusi