CITY POLICE 60242 PIDÄTYS MAANTIELLÄ

Hurjia takaa-ajokohtauksia arjen sankareille!
Lapset voivat leikkiä rajattomia taka-ajoja tällä vauhdikkaalla rakennuslelulla, joka sisältää LEGO® City TV-sankarin Duke DeTainin ja pahamaineisen Vito-rosvon.

Lue tästä lisää
Varastossa
SKU
5702016617566
15,95 €
Jyväskylä
saatavilla
Seinäjoki
ei saatavilla
Kokkola
ei saatavilla
Rovaniemi
saatavilla
Lempäälä
ei saatavilla
Vaasa
ei saatavilla

TOIMITUSKULUT

Paketit noutopisteeseen
5,90e/tilaus

Paketit kotiinkuljetettuna
9,90-65,00e/tilaus

Tilauksellesi sopivat toimitustavat näet kassalla.

LEGO® City Police 60242 Pidätys maantiellä

Ikäsuositus:

5+

Osia:

185

Syöksy LEGO® City seikkailuihin

Lapset saavat nauttia loputtomista nopeista takaa-ajoista, joissa on hauskoja hahmoja mahtavasta LEGO® City Adventures TV-sarjasta.

Skriih! Pahamaineinen Vito-roisto kiihdyttää pakoon mukanaan varastettu kassakaappi täynnä seteleitä ja kultaharkkoja. Sankarillinen komisario Duke DeTain lähtee takaa-ajoon upeassa poliisiautossaan. Pam! Vito törmäsi suoraan kalalaatikkoon! Tyylikäs veto! Vedä nyt syvään henkeä ja auta Dukea pidättämään hämärämies. Uppoudu toiminnantäyteisiin seikkailuihin LEGO® Cityssä!

Mielikuvituksellinen toiminnalla varustettu roolileikki lapsille

Lapset voivat auttaa LEGO® City TV -poliisin sankaria Duke DeTainia pelastamaan päivän, kun konna Vito yrittää paeta varastetun kassakaapin kanssa!

Sporttinen pakoauto

Lapset pääsevät rakentamaan tämän siistin punaisen urheiluauton.

Pullollaan hauskoja ominaisuuksia

Lisätarvikkeisiin kuuluu kassakaappi sisältäen kultaharkkoja sekä seteli.

Ihan kuin TV-sarjassa

Nuoret voivat auttaa Duke DeTainia ajamaan poliisiautoa.

Helppokäyttöiset digitaaliset rakennusohjeet

Käyttämällä Digital Instructions PLUS -sovellusta LEGO® Life -sovelluksen kautta, yli 5-vuotiaat ja sitä vanhemmat lapset voivat zoomata, kiertää ja visualisoida rakennelmaa rakentaessasi.

LEGO® City Adventures TV-sarjan hahmo

Poliisi luutnantti Duke DeTainin ja pahamaineisen rosvon Viton hahmoilla leikit tulevat olemaan hulvattomia.

LEGO® City Police 60242 Pidätys maantiellä

LEGO® City Pidätys maantiellä setti (60242) sisältää kaksi huikeaa autoa, LEGO® Cityn sankarin Duke DeTainin ja pahamaineisen Vito-roiston. Eeppiset takaa-ajoseikkailut voivat alkaa. Mahtava lahja mahtavan LEGO® City TV-sarjan faneille sekä lapsille, jotka innostuvat toiminnantäyteisistä roolileikeistä. Hieno rakennussarja lapsille Leikkisetti sisältää selkeän rakennusoppaan ja Instructions PLUS -ohjeet, jotka kuuluvat älypuhelimille ja tableteille ladattavaan maksuttomaan LEGO® Life sovellukseen. Nämä interaktiiviset rakennusohjeet sisältävät huikeita zoomaus- ja kiertotoimintoja, joiden avulla aloittelevasta LEGO® rakentajasta kehittyy nopeasti mestarirakentaja! Tervetuloa LEGO® Cityyn! LEGO® Cityn universumiin kuuluvat poliisileikkisetit kutsuvat jännittäviin rakennuspuuhiin ja leikkeihin. Lapsista on hienoa luoda jännittäviä tilanteita rakennettavilla malleilla ja hahmoilla, jotka ovat hauskalla ja kekseliäällä tavalla tuttuja oikeasta elämästä.


  • Ilahduta lapsia LEGO® City takaa-ajojen toiminnalla ja jännityksellä. Tämä upea (60242) poliisisetti on suunniteltu innostamaan rajatonta, mielikuvituksellista roolileikkiä arjesta tuttujen tilanteiden pohjalta.
  • LEGO® Cityn TV-poliisisankari Duke DeTain ja Vito-roisto, upea lelupoliisiauto, urheilullinen pakoauto sekä varastettu kassakaappi ja kalalaatikko – kaikki on valmiina hauskoja ja jännittäviä takaa-ajoja varten!
  • Lapset voivat yhdistää setin hahmoja ja autoja muiden alkuperäisten LEGO® leikkisettien kanssa muodostaakseen omia ainutlaatuisia luomuksia leikkeihin ja huoneen koristeiksi.
  • Toiminnantäyteinen rakennuslelu on mahtava joulu-, syntymäpäivä- tai yllätyslahja 5 vuotta täyttäneille pojille ja tytöille, jotka eivät saa tarpeekseen mielikuvitusleikeistä. Perusrakennustaidot riittävät.
  • Valmiina Duken poliisiauto on 4 cm korkea, 12 cm pitkä ja 5 cm leveä. Viton avoauto on 3 cm korkea, 11 cm pitkä ja 5 cm leveä.
  • Paristoja ei tarvita! Tämä lelu toimii lasten mielikuvituksella – joten leikin voi aloittaa heti!
  • Lelupoliisisetti sisältää painetun rakennusoppaan ja tuotteeseen voi ladata interaktiiviset Instructions PLUS -rakennusohjeet, joiden avulla aloittelevista rakentajista kehittyy mestarirakentajia! Ohjeet ladataan älylaitteille asennettuun, maksuttomaan LEGO® Life sovellukseen.
  • LEGO® City poliisisetit sisältävät monipuolisia rakennuksia, upeita ajoneuvoja ja hauskoja hahmoja, jotka innostavat mielikuvituksellisiin roolileikkeihin. Lapset luovat loputtomia seikkailuja todentuntuisiin ympäristöihin.
  • LEGO® City leikkisetit täyttävät alan tiukimmat standardit, mikä varmistaa, että nämä hauskat lelut kiinnittyvät ja irtoavat helposti.
  • The LEGO Group pudottaa, litistää, vääntää, lämmittää, naarmuttaa ja venyttää LEGO® City palikoita. Varmistamme, että ne täyttävät maailman tiukimmat turvallisuus- ja laatustandardit.
Lisätietoja
Brändi Lego
Tuotesarja LEGO® City
LEGO ikäsuositus 5+
Hinta 15,95 €
Lisätiedot

Katso lisää LEGO kuluttajaesitteestä
> Lue esite tästä.
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:CITY POLICE 60242 PIDÄTYS MAANTIELLÄ
Arvostelusi