LEGO® City Police 60242 Pidätys maantiellä

Hurjia takaa-ajokohtauksia arjen sankareille!
Lapset voivat leikkiä rajattomia taka-ajoja tällä vauhdikkaalla rakennuslelulla, joka sisältää LEGO® City TV-sankarin Duke DeTainin ja pahamaineisen Vito-rosvon.
Varastossa
SKU
5702016617566
21,50 €
Jyväskylä
saatavilla
Seinäjoki
saatavilla
Kokkola
saatavilla
Vaasa
saatavilla
Lempäälä
saatavilla

TOIMITUSKULUT

Paketit noutopisteeseen (max. 35kg)
5,90e/tilaus

Paketit kotiinkuljetettuna (max. 55kg)
9,90e/tilaus
LEGO® City Police 60242 Pidätys maantiellä

Ikäsuositus: 5+

Osien lukumäärä: 185

Skriih! Pahamaineinen Vito-roisto kiihdyttää pakoon mukanaan varastettu kassakaappi täynnä seteleitä ja kultaharkkoja. Sankarillinen komisario Duke DeTain lähtee takaa-ajoon upeassa poliisiautossaan. Pam! Vito törmäsi suoraan kalalaatikkoon! Tyylikäs veto! Vedä nyt syvään henkeä ja auta Dukea pidättämään hämärämies. Uppoudu toiminnantäyteisiin seikkailuihin LEGO® Cityssä!

LEGO® City Pidätys maantiellä setti (60242) sisältää kaksi huikeaa autoa, LEGO® Cityn sankarin Duke DeTainin ja pahamaineisen Vito-roiston. Eeppiset takaa-ajoseikkailut voivat alkaa. Mahtava lahja mahtavan LEGO® City TV-sarjan faneille sekä lapsille, jotka innostuvat toiminnantäyteisistä roolileikeistä. Hieno rakennussarja lapsille Leikkisetti sisältää selkeän rakennusoppaan ja Instructions PLUS -ohjeet, jotka kuuluvat älypuhelimille ja tableteille ladattavaan maksuttomaan LEGO® Life sovellukseen. Nämä interaktiiviset rakennusohjeet sisältävät huikeita zoomaus- ja kiertotoimintoja, joiden avulla aloittelevasta LEGO® rakentajasta kehittyy nopeasti mestarirakentaja! Tervetuloa LEGO® Cityyn! LEGO® Cityn universumiin kuuluvat poliisileikkisetit kutsuvat jännittäviin rakennuspuuhiin ja leikkeihin. Lapsista on hienoa luoda jännittäviä tilanteita rakennettavilla malleilla ja hahmoilla, jotka ovat hauskalla ja kekseliäällä tavalla tuttuja oikeasta elämästä.

"
- Ilahduta lapsia LEGO® City takaa-ajojen toiminnalla ja jännityksellä. Tämä upea (60242) poliisisetti on suunniteltu innostamaan rajatonta, mielikuvituksellista roolileikkiä arjesta tuttujen tilanteiden pohjalta.
- LEGO® Cityn TV-poliisisankari Duke DeTain ja Vito-roisto, upea lelupoliisiauto, urheilullinen pakoauto sekä varastettu kassakaappi ja kalalaatikko – kaikki on valmiina hauskoja ja jännittäviä takaa-ajoja varten!
- Lapset voivat yhdistää setin hahmoja ja autoja muiden alkuperäisten LEGO® leikkisettien kanssa muodostaakseen omia ainutlaatuisia luomuksia leikkeihin ja huoneen koristeiksi.
- Toiminnantäyteinen rakennuslelu on mahtava joulu-, syntymäpäivä- tai yllätyslahja 5 vuotta täyttäneille pojille ja tytöille, jotka eivät saa tarpeekseen mielikuvitusleikeistä. Perusrakennustaidot riittävät.
- Valmiina Duken poliisiauto on 4 cm korkea, 12 cm pitkä ja 5 cm leveä. Viton avoauto on 3 cm korkea, 11 cm pitkä ja 5 cm leveä.
- Paristoja ei tarvita! Tämä lelu toimii lasten mielikuvituksella – joten leikin voi aloittaa heti!
- Lelupoliisisetti sisältää painetun rakennusoppaan ja tuotteeseen voi ladata interaktiiviset Instructions PLUS -rakennusohjeet, joiden avulla aloittelevista rakentajista kehittyy mestarirakentajia! Ohjeet ladataan älylaitteille asennettuun, maksuttomaan LEGO® Life sovellukseen.
- LEGO® City poliisisetit sisältävät monipuolisia rakennuksia, upeita ajoneuvoja ja hauskoja hahmoja, jotka innostavat mielikuvituksellisiin roolileikkeihin. Lapset luovat loputtomia seikkailuja todentuntuisiin ympäristöihin.
- LEGO® City leikkisetit täyttävät alan tiukimmat standardit, mikä varmistaa, että nämä hauskat lelut kiinnittyvät ja irtoavat helposti.
- The LEGO Group pudottaa, litistää, vääntää, lämmittää, naarmuttaa ja venyttää LEGO® City palikoita. Varmistamme, että ne täyttävät maailman tiukimmat turvallisuus- ja laatustandardit."

Lisätietoja
Brändi Lego
Tuotesarja LEGO® City
LEGO ikäsuositus 5+
Hinta 21,50 €
Lisätiedot Lego kuluttajaesite 2020

Katso lisää LEGO kuluttajaesitteestä
> Lue esite tästä.
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:LEGO® City Police 60242 Pidätys maantiellä
Arvostelusi