CITY OCCASIONS 60303 LEGO CITY JOULUKALENTERI

Joulukalenterin täydeltä LEGO® yllätyksiä!
Varastossa
SKU
5702016911619
19,95 €
Jyväskylä
saatavilla
Seinäjoki
saatavilla
Kokkola
saatavilla
Rovaniemi
ei saatavilla
Lempäälä
saatavilla
Vaasa
ei saatavilla

TOIMITUSKULUT

Paketit noutopisteeseen
5,90e/tilaus

Paketit kotiinkuljetettuna
9,90-65,00e/tilaus

Tilauksellesi sopivat toimitustavat näet kassalla.

Laske päiviä aattoon vuoden 2021 LEGO® City Joulukalenterilla. Jokaisen luukun takaa paljastuu yllätys! Löydät hienoja minirakennelmia, upeita LEGO City Adventures tv-sarjan hahmoja ja hauskoja tarvikkeita. Saapuuko punapukuinen heppu paikalle? Sekin selviää! Tämän hienon kalenterin mukana on myös talvinen leikkialusta, jolla voit rakentaa ja leikkiä omia jouluisia tarinoitasi!

 

 

Lasten on hauska laskea päiviä jouluun LEGO® City Joulukalenterin avulla. Se on pullollaan hauskoja minirakennelmia ja LEGO City Adventures tv-sarjan hahmoja.

Jännitys tiivistyy sitä mukaa, kun LEGO® City Joulukalenterin (60303) luukkuja avataan. Lapset voivat laskea päiviä hauskojen minirakennelmien, suositun LEGO City Adventures tv-sarjan hahmojen ja hienojen tarvikkeiden avulla. Taita esiin talvinen City-leikkialusta, joka luo puitteet loputtomille mielikuvitusseikkailuille. Hauskoja malleja, joiden rakentaminen sujuu nopeasti ja vaivatta LEGO City Joulukalenteri on hieno lahja 5 vuotta täyttäneille lapsille. Jokaiselle yllätyslelulle on helposti seurattavat rakennusohjeet, joiden avulla uudetkin LEGO rakentajat nauttivat hauskasta rakennus- ja leikkielämyksestä. Hienoja jouluisia leluja lapsille LEGO City Joulukalenterit ovat täynnä inspiraatiota, joulunodotusta ja ihania yllätyksiä luovista leikeistä pitäville lapsille. Tämän kalenterin rakennettavat lelut, LEGO City Adventures tv-sarjan hahmot ja tarvikkeet voi myös yhdistää aiempiin LEGO lelusetteihin, mikä tietää enemmän hauskoja leikkejä.

Tämä joulukalenteri on mainio lahja LEGO® City Adventures tv-sarjan faneille ja lapsille, jotka tykkäävät hienoista leluista ja luovista leikeistä.

LEGO® City Joulukalenteri on 26 cm korkea, 38 cm leveä ja 7 cm syvä.

Ikäsuositus 5+.

Lisätietoja
Brändi Lego
Tuotesarja LEGO® City
Hinta 19,95 €
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:CITY OCCASIONS 60303 LEGO CITY JOULUKALENTERI
Arvostelusi