CITY GREAT VEHICLES 60254 KILPAVENEKULJETUS

Esittele lapsille LEGO® City Xtreme-kisatiimi!
Pienet kuljettajat ihastuvat tähän kilpavenesettiin, jonka vene kelluu oikeasti ja joka sisältää kilpa- ja kuorma-auton kuljettajien minihahmot.

Lue tästä lisää
Varastossa
SKU
5702016617887
29,95 €
Jyväskylä
saatavilla
Seinäjoki
ei saatavilla
Kokkola
ei saatavilla
Rovaniemi
ei saatavilla
Lempäälä
ei saatavilla
Vaasa
ei saatavilla

TOIMITUSKULUT

Paketit noutopisteeseen
5,90e/tilaus

Paketit kotiinkuljetettuna
9,90-65,00e/tilaus

Tilauksellesi sopivat toimitustavat näet kassalla.

LEGO® City Great Vehicles 60254 Kilpavenekuljetus

Ikäsuositus:

5+

Osia:

238

Jännittävä kilpaveneen kuljetusrekka lapsille

Monimallinen leikkipaketti, sisältäen tukevan kuljetusrekan ja virtaviivaisen kilpaveneen, joka todellakin kelluu sisältäen hauskoja hahmoja.

Suuntaa LEGO® Cityn satamaan tehokkaan kilpavenekuljetuksen kyydissä! Ohjaa kuorma-auto veden äärelle ja laske mahtava suihkuvene veteen. Siirry sitten veneeseen Xtreme-tiimin kuljettajan kanssa, kiidä aaltojen yli ja tee uudet nopeusennätykset LEGO Cityn vesillä. Brum, brum! Ja kun olet valmis, kuljeta kilpavene takaisin tukikohtaan. Tervetuloa uuteen, vauhdikkaaseen LEGO City seikkailuun!

Inspiroi toimintaa täynnä olevaa leikkimistä

Nuoret voivat suunnata rantaan yhdessä LEGO® City Xtreme -kisajoukkueen kanssa ennätyksellisiin kilpaveneseikkailuihin.

Vaikuttavia ajoneuvoja

Tehokas kuorma-auto, jossa on tilaa ohjaamossa asiantuntevalle kuljettajalle.

Virkistää mielikuvituksellisia leikkejä

Luova leikkiminen saavuttaa huippunopeuden Xtreme-kilpajoukkueen kanssa.

Realistisia toimintoja

Kiinnitys turvallista kuljetusta varten.

Helppokäyttöiset digitaaliset rakennusohjeet

Käyttämällä Digital Instructions PLUS -ohjeita LEGO® Life -sovelluksen kautta, yli 5-vuotiaat ja sitä vanhemmat lapset voivat zoomata, kiertää ja visualisoida rakennelmaa rakentaessasi.

Tapaa tiimi

Sisältää kaksi LEGO® City Xtreme kisatiimi hahmoa mahtavien lisätarvikkeiden kera.

LEGO® City Great Vehicles 60254 Kilpavenekuljetus

Tämä LEGO® City Kilpavenekuljetus (60254) leikkisetti on kaikin puolin mahtava paketti. Se sisältää tehokkaan kuorma-auton ja urheilullisen aerodynaamisen, suihkukäyttöisen kilpaveneen, joka kelluu oikeasti! Kuorma-auton kuljettajan ja Xtreme-veneenkuljettajan minihahmot luovat puitteet vauhdikkaalle kilpailulle ja seikkailulle! Lapsista on mahtavaa rakentaa kelluva vene Leikkisetti sisältää yksinkertaisen rakennusoppaan ja verkosta ladattavat Instructions PLUS -ohjeet! Ilmainen LEGO® Life sovellus älypuhelimille ja tableteille sisältää interaktiiviset Instructions PLUS -rakennusohjeet, joiden hämmästyttävät zoomaus- ja kiertotyökalut tekevät LEGO® rakentamisesta lasten leikkiä. LEGO® City – Jännittäviä leluja lapsille LEGO® City Upeat ajoneuvot leikkisetit sisältävät monipuolisia maa-, ilma- ja vesileluja, jotka ruokkivat mielikuvitusta. Todenmukaisten rakennussarjojen ja erilaisten ajoneuvojen avulla lapset voivat luoda tarinoita ja tilanteita, jotka kuvaavat todellista kaupunkielämää hauskalla ja kekseliäällä tavalla.


  • Tässä on erinomainen rakennussarja lapsille, jotka rakastavat toiminnantäyteisiä rakennusleluja. LEGO® City Kilpavenekuljetuksen mukana tulee huippuhieno kuorma-auto ja kelluva vene. Leikki alkaa heti, kun lapset avaavat pakkauksen.
  • Rakennussarjaan kuuluvat kuorma-auto trailereineen, kelluva kilpavene sekä kuorma-auton kuljettajan ja venekuskin minihahmot. Itse asiassa se sisältää kaiken, mitä lapsi tarvitsee luovaan ja omatoimiseen leikkiin.
  • Lapset ihastuvat hienoon kuorma-autoon, jossa on ohjaamo, avattavat ovet, irrotettavat katto- ja kuormankiinnitystangot. Sporttisessa pikaveneessä on avattava ohjaamo, jossa on tilaa Xtreme-kuljettajalle – ja vene kelluu vedessä!
  • LEGO® City Kilpavenekuljetus (60254) leikkisetti on hieno joulu-, syntymäpäivä- tai yllätyslahja 5 vuotta täyttäneille lapsille, jotka innostuvat toiminta- ja roolileikkeihin sopivista leluista ja ajoneuvoista.
  • Koottuna kuorma-auto on 9 cm korkea, 36 cm pitkä ja 6 cm leveä, kun taas pikavene on 6 cm korkea, 24 cm pitkä ja 6 cm leveä.
  • Paristoja ei tarvita – tämä kelluva pikavenesetti toimii pienten lasten vilkkaalla mielikuvituksella!
  • Sisältää yksinkertaisen painetun rakennusoppaan. Tai voit ladata ilmaiseen LEGO® Life sovellukseen sisältyvät Instructions PLUS -ohjeet. Zoomaus- ja kiertotyökaluja sisältävillä interaktiivisilla rakennusohjeilla rakentaminen on lasten leikkiä!
  • LEGO® City Upeat ajoneuvot settien yksityiskohtaiset rakennukset, realistiset ajoneuvot ja hauskat hahmot kehittävät lasten fyysisiä taitoja ja vahvistavat itseluottamusta. Nämä setit innostavat rajattomaan luovaan leikkiin.
  • LEGO® rakennuspalikat täyttävät alan tiukimmat standardit ja omat laatukriteerimme. Varmistamme, että ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja ne on helppo kiinnittää ja irrottaa kerta toisensa jälkeen.
  • The LEGO Group pudottaa, litistää, vääntää, lämmittää, puree, taivuttaa, naarmuttaa ja venyttää LEGO® palikoita ja osia. Varmistamme, että ne täyttävät maailman tiukimmat turvallisuus- ja laatustandardit.
Lisätietoja
Brändi Lego
Tuotesarja LEGO® City
LEGO ikäsuositus 5+
Hinta 29,95 €
Lisätiedot

Katso lisää LEGO kuluttajaesitteestä
> Lue esite tästä.
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:CITY GREAT VEHICLES 60254 KILPAVENEKULJETUS
Arvostelusi