CITY GREAT VEHICLES 60253 JÄÄTELÖAUTO

Maaginen, monivärinen jäätelöautolelu!
Lapset voivat tarjoilla tuutteja ja puikkojäätelöitä LEGO® Cityn asukkaille tämän supersiistin jäätelöauton luukuista. Sisältää myös kaksi minihahmoa ja koirahahmon.

Lue tästä lisää
Varastossa
SKU
5702016617870
21,50 €
Jyväskylä
saatavilla
Seinäjoki
saatavilla
Kokkola
saatavilla
Rovaniemi
saatavilla
Lempäälä
saatavilla
Vaasa
saatavilla

TOIMITUSKULUT

Paketit noutopisteeseen
5,90e/tilaus

Paketit kotiinkuljetettuna
9,90-65,00e/tilaus

Tilauksellesi sopivat toimitustavat näet kassalla.

LEGO® City Great Vehicles 60253 Jäätelöauto

Ikäsuositus:

5+

Osia:

200

Supersiisti jäätelöauto lelu

Tämä jäätelöauto on täynnä jännittäviä ominaisuuksia jotka inspiroivat loputtomasti mielikuvituksellista leikkimistä.

Dingeli-dong-dingeli-ding! Herkullista! LEGO® Cityn Jäätelöauto on täällä! Tee vielä yksi kierros makealla skeittilaudallasi, nosta sitten lauta pystyyn, riisu kypärä ja tule herkuttelemaan söpön koirasi kanssa. Auta jäätelömyyjää tarjoilemaan herkullisia tuutteja ja puikkoja. Sulje tarjoiluluukku ja aja mahtava, värikäs jäätelöauto seuraavalle pysäkille!

Maukas leikki lapsille

Lapset voivat tarjoilla jäätelötötteröitä ja mehujäitä LEGO® Cityn kansalaisille tämän viileän jäätelöauton luukusta.

Inspiroi lasten mielikuvitusta

Runsaat yksityiskohdat tekevät realistisia tilanteita leikkeihin.

Hauskoja asiakkaita

Lapset tarjoilevat nelijalkaisille ja nelipyöräisille asiakkaille

Ihan kuin oikea jäätelöauto

Tämä värikäs jäätelöauto on mainio leikkeihin ja esille pantavaksi.

Helppokäyttöiset digitaaliset rakennusohjeet

Käyttämällä Digital Instructions PLUS -ohjeita LEGO® Life -sovelluksen kautta, yli 5-vuotiaat ja sitä vanhemmat lapset voivat zoomata, kiertää ja visualisoida rakennelmaa rakentaessasi.

Jäätelötötteröitä kaikille

Sisältää kaksi hahmoa ja koiran sekä kokoelman mahtavia tarvikkeita.

LEGO® City Great Vehicles 60253 Jäätelöauto

Lapset voivat ryhtyä arjen sankareiksi tällä hauskalla LEGO® City Jäätelöauto (60253) leikkisetillä. Lapset pelastavat hellepäivän tarjoamalla kylmiä tuutteja ja jäätelöpuikkoja LEGO® Cityn asukkaille! Setti tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia omatoimiseen roolileikkiin, sillä jäätelömyyjä mahtuu sekä työskentelemään että ajamaan jäätelöautoa. Mukana on skeittaava asiakas, jolla on söpö koira. Supersiisti rakennussarja lapsille Löydät rakennusohjeet LEGO ® City Jäätelöauton pakkauksesta. Tai voit ladata verkosta Instructions PLUS -ohjeet, jotka kuuluvat älypuhelimille ja tableteille ladattavaan LEGO® Life sovellukseen. Se on interaktiivinen rakennusohje, jonka mahtavat zoomaus- ja kiertotyökalut tekevät aloittelevasta LEGO® rakentajasta mestarirakentajan. LEGO® City Upeat ajoneuvot LEGO® City Upeat ajoneuvot leikkiseteillä lapset voivat tutustua läheltä suosituimpiin maa-, lento- ja meriajoneuvoihin. Nämä realistiset rakennuslelut innostavat mielikuvitusleikkeihin, joissa toteutetaan arjesta tuttuja tilanteita hauskalla ja jännittävällä tavalla.


  • Tunnetko lapsen, joka tykkää käydä jäätelöautolla? Lapset voivat nauttia aurinkoisesta, kesäisestä hauskanpidosta tällä LEGO® City Jäätelöauto rakennussetillä. Se on suunniteltu innostamaan luoviin, omatoimisiin leikkeihin, jotka pohjautuvat arjesta tuttuihin tilanteisiin.
  • Rakennussarja, joka sisältää kirkkaanvärisen jäätelöauton, jäätelömyyjän ja skeittaajan minihahmot sekä koirahahmon. Täydellinen mielikuvitukselliseen, omatoimiseen leikkiin.
  • Lapset voivat auttaa jäätelömyyjää ajamaan autoa, tarjoilla tuutteja ja puikkoja tarjoiluluukusta ja auttaa skeittaajaa tekemään hienoja temppuja. Tämä värikäs jäätelöauto näyttää hyvältä myös koristeena.
  • LEGO® City Jäätelöauto (60253) on mahtava joulu-, syntymäpäivä- tai yllätyslahja leluajoneuvoista innostuville 5 vuotta täyttäneille pojille ja tytöille. Perusrakennustaidot riittävät.
  • Koottu jäätelöauto on 11 cm korkea, 15 cm pitkä ja 6 cm leveä. Jäätelömyyjällä on runsaasti tilaa ajaa jäätelöautoa ja palvella asiakkaita.
  • Supersiisti LEGO® City Jäätelöauto ei tarvitse paristoja – se toimii pienten lasten vilkkaalla mielikuvituksella. Hauska leikki voi alkaa heti.
  • Tällä setillä rakentaminen on todella lasten leikkiä. Se sisältää painetun rakennusoppaan ja verkosta ladattavat interaktiiviset Instructions PLUS -rakennusohjeet lapsille. Ohjeet ladataan älylaitteille asennettuun, maksuttomaan LEGO® Life sovellukseen.
  • LEGO® City Upeat autoneuvot lelut innostavat luovaan leikkiin, kehittävät lasten fyysisiä taitoja ja vahvistavat itseluottamusta. Lapset tutustuvat kaikenlaisiin ajoneuvoihin ja luovat leikkitilanteita, joissa arki ilmenee hauskalla ja jännittävällä tavalla.
  • LEGO® rakennussetit täyttävät aina alan tiukimmat standardit. Varmistamme, että ne ovat varmasti tasalaatuisia, yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat helposti kerta toisensa jälkeen.
  • The LEGO Group testaa kaikki LEGO® palikat perusteellisten testien avulla. Varmistamme, että jokainen lelumme täyttää tiukimmat maailmanlaajuiset turvallisuus- ja laatustandardit.
Lisätietoja
Brändi Lego
Tuotesarja LEGO® City
LEGO ikäsuositus 5+
Hinta 21,50 €
Lisätiedot

Katso lisää LEGO kuluttajaesitteestä
> Lue esite tästä.
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:CITY GREAT VEHICLES 60253 JÄÄTELÖAUTO
Arvostelusi