CITY GREAT VEHICLES 60252 RAIVAUSTRAKTORI

Rakennustyömaalle sijoittuva LEGO® leikkisetti 4 vuotta täyttäneille lapsille!
Pikku rakentajilla on hauskaa auttaessaan LEGO® Cityn työntekijöitä kiireisellä työmaalla puskutraktorilla, purkupallolla, betonimyllyllä ja kahdella työntekijäminihahmolla.

Lue tästä lisää
Varastossa
SKU
5702016617863
21,50 €
Jyväskylä
saatavilla
Seinäjoki
ei saatavilla
Kokkola
ei saatavilla
Rovaniemi
ei saatavilla
Lempäälä
ei saatavilla
Vaasa
ei saatavilla

TOIMITUSKULUT

Paketit noutopisteeseen
5,90e/tilaus

Paketit kotiinkuljetettuna
9,90-65,00e/tilaus

Tilauksellesi sopivat toimitustavat näet kassalla.

LEGO® City Great Vehicles 60252 Raivaustraktori

Ikäsuositus:

4+

Osia:

126

Inspiroiva LEGO® City rakennuslelu

Tämä LEGO® City -työmaalla oleva leikkisarja, jossa on puskutraktori ja purkupallot, sopii erinomaisesti alkaville LEGO-rakentajille.

LEGO® Cityn työmiehet ovat kiireisiä ja tarvitsevat apuasi. Pystytä kartiot ja kyltit varoittamaan ohikulkijoita, kiipeä torniin ja riko seinä purkupallolla – tömps ja tumps! Hyppää nyt mahtavaan raivaustraktoriin ja kerää murska sen suureen kauhaan. Kun työ on tehty, pura betonimylly perävaunusta ja ala rakentaa uutta seinää. Kiireinen päivä LEGO Cityn työntekijöille!

Rakennusinspiraatiota lapsille

Aloittelevat rakentajat voivat käyttää romutuspalloa ja puskutraktoria hajottaessaan ja rakentaessaan uudelleen LEGO® City -työryhmän kanssa.

Opi rakentamaan 4+ settien avulla

Hauska tapa lapsille oppia rakentamaan LEGO®-palikoilla.

Hienoja ominaisuudet stimuloi lasten mielikuvitusta

Lapset voivat pyörittää sementtimyllyä ja ohjata purkupalloa.

Ihan kuin oikea laite

Oikeaa elämää kuvastavia tilanteita.

Helppokäyttöiset digitaaliset rakennusohjeet

Käyttämällä Digital Instructions PLUS -ohjeita LEGO® Life -sovelluksen kautta, yli 4-vuotiaat ja sitä vanhemmat lapset voivat zoomata, kiertää ja visualisoida rakennelmaa rakentaessasi.

Tapaa työntekijät

Sisältää kaksi työmies hahmoa kypäröineen ja hauskoine tarvikkeineen

LEGO® City Great Vehicles 60252 Raivaustraktori

Lapset, jotka leikkivät mielellään arjen sankareita, tykkäävät tästä LEGO® City Raivaustraktori (60252) setistä. Se sisältää hienon raivaustraktorin, jossa on toimivat kumitelaketjut ja kauha, purkupallolla varustetun lelunosturin, betonimyllyn ja varoituskyltin – kaiken, mitä lapsi tarvitsee tuntikausien kekseliääseen leikkiin. Upea lelu lapsille Tämä 4 vuotta täyttäneille lapsille tarkoitettu leikkisetti sisältää yksinkertaisen painetun rakennusoppaan ja erityisen aloituspalikkaelementin, joka auttaa lapsia kokemaan oman LEGO® lelunsa rakentamisen ylpeyden. Ilmaisen LEGO® Life sovelluksen voi ladata älypuhelimille ja tableteille. Se sisältää interaktiiviset Instructions PLUS -rakennusohjeet, jonka hämmästyttävillä zoomaus- ja kiertotyökaluilla LEGO® rakentaminen tuntuu lasten leikiltä. LEGO® Cityn luova maailma LEGO® City settien avulla lapset voivat uppoutua loputtomiin seikkailuihin ja arjesta tuttuihin tilanteisiin. Laaja valikoima realistisia, yksityiskohtaisia ajoneuvoja ja koneita saa lasten mielikuvitukseen liikkeelle!


  • Raivaustraktorisetti avaa oven LEGO® Cityn jännittävään maailmaan. 4 vuotta täyttäneille lapsille tarkoitettu lelu on suunniteltu innostamaan luoviin, omatoimisiin leikkeihin, jotka pohjautuvat arjesta tuttuihin tilanteisiin.
  • Mitä pakkaus sisältää? Raivaustraktorisetti (60252) sisältää puskutraktorin, jossa on toimiva kauha, purkupallolla varustetun lelunosturin, betonimyllyn, kaksi minihahmoa ja paljon muuta. Lisää vain ripaus mielikuvitusta, ja rajaton hupi voi alkaa!
  • Lapset voivat eristää työmaan kylteillä ja kartioilla, kaataa seinän purkupallolla, kahmaista palikat raivaustraktorilla, pyöräyttää betonimyllyä ja paljon muuta. Mahtava lahja roolileikkien parissa viihtyville lapsille.
  • LEGO® City 4+ setit ovat hauska tapa oppia LEGO® rakentamisen jalo taito. Erityiset aloituspalikat ja selkeät painetut rakennusoppaat vahvistavat lasten itseluottamusta ja kehittävät taitoja askel askeleelta.
  • Koottuna raivaustraktori on 8 cm korkea, 12 cm pitkä ja 6 cm leveä, kun taas sen perävaunu on 4 cm korkea, 9 cm pitkä ja 4 cm leveä.
  • Paristoja ei tarvita – tämä rakennuslelu toimii pienten lasten vilkkaalla mielikuvituksella. Hauska leikki voi alkaa heti!
  • 4+-setin rakennusohjeet sisältyvät pakkaukseen. Tai lataa Instructions PLUS -ohjeet, jotka kuuluvat maksuttomaan LEGO® Life sovellukseen. Zoomaa, kierrä ja katsele mallia, jolloin rakennusprosessi herää eloon.
  • LEGO® City Upeat ajoneuvot settien yksityiskohtaiset rakennukset, realistiset ajoneuvot ja hauskat hahmot kehittävät lasten fyysisiä taitoja ja vahvistavat itseluottamusta. Nämä setit innostavat rajattomaan luovaan leikkiin.
  • LEGO® rakennuspalikat täyttävät aina alan tiukimmat standardit varmistaen, että ne ovat varmasti tasalaatuisia, yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat helposti kerta toisensa jälkeen.
  • The LEGO Group testaa LEGO® City leikkisetit perusteellisesti. Näin varmistamme, että jokainen lelu täyttää tiukimmat maailmanlaajuiset turvallisuus- ja laatustandardit.
Lisätietoja
Brändi Lego
Tuotesarja LEGO® City
LEGO ikäsuositus 4+
Hinta 21,50 €
Lisätiedot

Katso lisää LEGO kuluttajaesitteestä
> Lue esite tästä.
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:CITY GREAT VEHICLES 60252 RAIVAUSTRAKTORI
Arvostelusi