CITY GREAT VEHICLES 60251 MONSTERIAUTO

Hirvittävän hieno monsteriautosetti lapsille!
Vauhdikkaan toiminnan ystävät ihastuvat tähän huikeaan LEGO® City Monsteriautoon, jossa on muhkeat renkaat ja huima hirviökoristelu.

Lue tästä lisää
Varastossa
SKU
5702016617856
11,25 €
Jyväskylä
saatavilla
Seinäjoki
ei saatavilla
Kokkola
ei saatavilla
Rovaniemi
ei saatavilla
Lempäälä
ei saatavilla
Vaasa
ei saatavilla

TOIMITUSKULUT

Paketit noutopisteeseen
5,90e/tilaus

Paketit kotiinkuljetettuna
9,90-65,00e/tilaus

Tilauksellesi sopivat toimitustavat näet kassalla.

LEGO® City Great Vehicles 60251 Monsteriauto

Ikäsuositus:

5+

Osia:

55

Tukeva monsteriauto lelu

Jännitys ei ole koskaan kaukana tällä vankalla monsteriautolla, urheilullisilla paksuilla renkailla ja hirviökoristeella.

Brum, brum! Nouse jättimäisen LEGO® City monsteriauton rattiin. Siinä on valtavat paksut renkaat ja huima hirviökoristelu! Aja maastossa salamannopeasti! Tee fantastisia liukukäännöksiä, yleisöä villitseviä hyppyjä ja hämmästyttäviä laskeutumisia! Ja kun olet valmis osoittamaan monsteriautoajotaitosi, voit ajaa takaisin LEGO Cityyn esittelemään upeaan ajoneuvosi!

Toimintaa täynnä

Lapset voivat viihdyttää katsojia esittämällä jännittäviä käänteitä, valtavia hyppyjä ja uskomattomia laskeutumisia.

Monsteriautolla keulimista

Keuliminen ei ole ongelma tällä monsteriautolla.

Hieno muotoilu

Tutustu nopeasti irrotettaviin paksurenkaisiin pyöriin.

Valmiina toimintaan

Monsteriautonkuljettaja on valmiina näytökseen.

Helppokäyttöiset digitaaliset rakennusohjeet

Käyttämällä Digital Instructions PLUS -ohjeita LEGO® Life -sovelluksen avulla, 5-vuotiaat ja sitä vanhemmat lapset voivat zoomata, kiertää ja visualisoida rakennelmaa rakennuksen aikana.

Tapaa kuljettaja

Sisältää kuljettaja hahmon sekä turvallisen kypärän

LEGO® City Great Vehicles 60251 Monsteriauto

Nopeista ajoneuvoista tykkäävät lapset ihastuvat tähän LEGO® City Monsteriauto (60251) leikkisettiin. Nuoret kisakuskit voivat osoittaa ajotaitonsa taituroimalla liukukäännöksiä, valtavia hyppyjä ja huikeita laskeutumisia. Karmaisevan hirviömaalauksensa ansiosta monsteriautolelu kerää katseet myös koristeena. Mahtava rakennuslelu lapsille Rakennusohjeet sisältyvät LEGO® Cityn Monsteriauton pakkaukseen. Tai voit ladata verkosta Instructions PLUS -ohjeet, jotka kuuluvat älypuhelimille ja tableteille ladattavaan LEGO® Life sovellukseen. Nämä interaktiiviset rakennusohjeet sisältävät huikeita zoomaus- ja kiertotoimintoja, joiden avulla aloittelevasta LEGO® rakentajasta kehittyy nopeasti mestarirakentaja! LEGO® Cityn Upeat ajoneuvot. Kasvaessaan lapset kohtaavat hämmästyttäviä ajoneuvoja ja koneita, jotka liikkuvat maalla, ilmassa ja vedessä. LEGO® City Upeat ajoneuvot leikkisettien avulla lapset voivat tutustua suosikkiajoneuvoihinsa läheltä. Nämä realistiset rakennuslelut innostavat kekseliääseen leikkiin, jossa toteutetaan arjesta tuttuja tilanteita hauskalla ja jännittävällä tavalla.


  • Avaa 5 vuotta täyttäneille lapsille ovi LEGO® Cityn jännittävään maailmaan Monsteriauto-rakennussetillä. Se on suunniteltu innostamaan mielikuvitusleikkeihin, joissa toteutetaan arjesta tuttuja tilanteita hauskalla ja jännittävällä tavalla.
  • Mitä pakkaus sisältää? Tukeva LEGO® City Upeat ajoneuvot Monsteriauto, jonka ohjauspyörän takana on tilaa kuljettajan minihahmolle. Täydellinen vauhdikkaaseen omatoimiseen leikkiin.
  • Muhkeine renkaineen ja värikkäine hirviökoristeineen monsteriauto on täydellinen sekä leikkiin että näytille! Vielä vauhdikkaampaa hupia on luvassa, kun lapset yhdistävät tämän setin muihin alkuperäisiin LEGO® setteihin.
  • LEGO® City Monsteriauto (60251) rakennussarja on loistava joulu-, syntymäpäivä- tai yllätyslahja leluautoista hullaantuville 5 vuotta täyttäneille pojille ja tytöille. Perusrakennustaidot riittävät.
  • LEGO® City Monsteriauto on 6 cm korkea, 10 cm pitkä ja 6 cm, joten ohjaamossa on runsaasti tilaa kuljettajan minihahmolle.
  • Tarvitaanko paristoja? Ei, tämä lelu toimii pienten lasten vilkkaalla mielikuvituksella. Avaa palikkapussi, ja leikki voi alkaa heti!
  • Pakkaus sisältää selkeän, painetun rakennusoppaan ja verkosta ladattavat, aloitteleville rakentajille suunnatut interaktiiviset Instructions PLUS -ohjeet. Ohjeet ladataan älylaitteille asennettuun, maksuttomaan LEGO® Life sovellukseen.
  • Herätä eloon LEGO® City Upeat ajoneuvot rakennussarjojen hupi ja jännitys – yksityiskohtaisia ajoneuvoja ja hahmoja, jotka innostavat loputtomaan, luovaan leikkiin, kehittävät lasten fyysisiä taitoja ja vahvistavat itseluottamusta.
  • LEGO® rakennuspalikat täyttävät aina alan tiukimmat standardit varmistaen, että ne ovat varmasti tasalaatuisia, yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat helposti kerta toisensa jälkeen.
  • The LEGO Group pudottaa, litistää, vääntää, lämmittää, puree, taivuttaa, naarmuttaa ja venyttää LEGO® City palikoita ja osia. Varmistamme, että ne täyttävät maailman tiukimmat turvallisuus- ja laatustandardit.
Lisätietoja
Brändi Lego
Tuotesarja LEGO® City
LEGO ikäsuositus 5+
Hinta 11,25 €
Lisätiedot

Katso lisää LEGO kuluttajaesitteestä
> Lue esite tästä.
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:CITY GREAT VEHICLES 60251 MONSTERIAUTO
Arvostelusi