LEGO® City Great Vehicles 60249 Kadunlakaisukone

Kaupungin siistiminen on hauskaa LEGO® City Kadunlakaisukoneella!
Esittele lapsille LEGO® Cityn arjen sankarit tällä hauskalla kadunlakaisukoneen rakennuslelulla, jossa on pyörivät harjat ja kuljettajan minihahmo.
Varastossa
SKU
5702016617832
11,25 €
Jyväskylä
saatavilla
Seinäjoki
saatavilla
Kokkola
saatavilla
Vaasa
saatavilla
Lempäälä
saatavilla

TOIMITUSKULUT

Paketit noutopisteeseen (max. 35kg)
5,90e/tilaus

Paketit kotiinkuljetettuna (max. 55kg)
9,90e/tilaus
LEGO® City Great Vehicles 60249 Kadunlakaisukone

Ikäsuositus: 5+

Osien lukumäärä: 89

On aika puhdistaa LEGO® Cityn kadut! Auta kuljettajaa ohjaamaan kadunlakaisukonetta ja sen huikeita harjaksia. Vau! Katujen puhdistaminen näin verrattomalla koneella on todella lasten leikkiä! Avaa sitten lakaisukoneen takaosa, tartu lapioon ja heitä roskat roskikseen ennen kuin ajat seuraavaan työkohteeseen. Työt on hoidettu hyvin, ja LEGO Cityn arjen sankarit jättävät jälkeensä puhtaan kaupungin!

Lapset tykkäävät leikkiä arjen sankareita LEGO® City Kadunlakaisukoneella (60249). Mahtava lelukuorma-auto sisältää oikeannäköiset harjat, jotka pyörivät, kun autoa työnnetään, sekä roskiksen, lapion ja kuljettajan minihahmon. Lisää vain aloitteleva rakentaja, jolla on vilkas mielikuvitus ja anna leikin alkaa. Hieno rakennussarja lapsille Tähän upeaan rakennusleluun sisältyvät Instructions PLUS -ohjeet. Ne sisältyvät älypuhelimille ja tableteille ladattavaan maksuttomaan LEGO® Life sovellukseen. Zoomaus- ja kiertotyökaluilla varustetut interaktiiviset rakennusohjeet auttavat pieniä LEGO® rakentajia kehittymään mestarirakentajiksi. LEGO® City Upeat ajoneuvot – hienoja leluja lapsille Kasvaessaan lapset kohtaavat hämmästyttäviä ajoneuvoja ja koneita maalla, ilmassa ja vedessä – ja LEGO® Cityn Upeat ajoneuvot settien avulla he voivat tutustua niihin lähemmin! Nämä hauskat rakennussetit innostavat loputtomaan mielikuvitukselliseen leikkiin, jossa lapset voivat toteuttaa arjesta tuttuja tilanteita hauskalla ja jännittävällä tavalla.

"
- Tämä kadunlakaisukone on erinomainen valinta ensimmäiseksi tuotteeksi LEGO® Cityn jännittävässä maailmassa. Lelu on täydellinen 5 vuotta täyttäneille lapsille, sillä se on suunniteltu innostamaan arjen tilanteista ammennettuihin loputtomiin, mielikuvituksellisiin roolileikkeihin.
- Mitä pakkaus sisältää? Hienon LEGO® City kadunlakaisukonelelun, jossa on tilaa kuljettajalle, sekä roskiksen, lapion ja banaanin. Kaiken, mitä lapsi tarvitsee hauskaan, omatoimiseen leikkiin.
- Kadunlakaisukoneessa on oikeannäköiset harjat, jotka pyörivät, kun autoa työnnetään. Lapset voivat myös yhdistää tämän setin muihin alkuperäisiin LEGO® leluihin hauskoja leikkejä varten. Se näyttää hyvältä myös koristeena.
- LEGO® City (60249) leikkisetti on loistava joulu-, syntymäpäivä- tai yllätyslahja 5 vuotta täyttäneille pojille ja tytöille, jotka pitävät leluautoista. Perusrakennustaidot riittävät.
- 6 cm korkean, 10 cm pitkän ja 7 cm leveän kadunlakaisukoneen ohjaamossa on tilaa kuljettajalle ja takaosassa on tilaa liukkaalle banaanille!
- Kadunlakaisukonesetti ei kaipaa paristoja, joten leikki voi alkaa heti!
- Kadunlakaisukoneeseen on saatavana interaktiiviset Instructions PLUS -rakennusohjeet, joiden avulla aloittelevat rakentajat kehittyvät mestarirakentajiksi! Ohjeet ladataan älylaitteille asennettuun, maksuttomaan LEGO® Life sovellukseen.
- LEGO® City Upeat ajoneuvot setit sisältävät huikeita ajoneuvoja ja hauskoja hahmoja, jotka innostavat mielikuvituksellisiin roolileikkeihin. Lapset keksivät loputtomasti seikkailuja todentuntuisiin ympäristöihin.
- LEGO® City rakennussetit täyttävät alan tiukimmat standardit. Varmistamme, että nämä hauskat lelut kiinnittyvät ja irtoavat helposti kerta toisensa jälkeen.
- The LEGO Group pudottaa, litistää, vääntää, lämmittää, naarmuttaa ja venyttää LEGO® City rakennusleluja. Varmistamme, että ne täyttävät maailman tiukimmat turvallisuus- ja laatustandardit."

Lisätietoja
Brändi Lego
Tuotesarja LEGO® City
LEGO ikäsuositus 5+
Hinta 11,25 €
Lisätiedot Lego kuluttajaesite 2020

Katso lisää LEGO kuluttajaesitteestä
> Lue esite tästä.
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:LEGO® City Great Vehicles 60249 Kadunlakaisukone
Arvostelusi