CITY GREAT VEHICLES 60249 KADUNLAKAISUKONE

Kaupungin siistiminen on hauskaa LEGO® City Kadunlakaisukoneella!
Esittele lapsille LEGO® Cityn arjen sankarit tällä hauskalla kadunlakaisukoneen rakennuslelulla, jossa on pyörivät harjat ja kuljettajan minihahmo.

Lue tästä lisää
Varastossa
SKU
5702016617832
11,25 €
Jyväskylä
saatavilla
Seinäjoki
ei saatavilla
Kokkola
ei saatavilla
Rovaniemi
ei saatavilla
Lempäälä
ei saatavilla
Vaasa
ei saatavilla

TOIMITUSKULUT

Paketit noutopisteeseen
5,90e/tilaus

Paketit kotiinkuljetettuna
9,90-65,00e/tilaus

Tilauksellesi sopivat toimitustavat näet kassalla.

LEGO® City Great Vehicles 60249 Kadunlakaisukone

Ikäsuositus:

5+

Osia:

89

Realistinen kadunlakaisukone

Lapset pääsevät leikkimään jokapäiväisillä sankareilla tällä tukevalla LEGO® City kadunlakaisukone -lelulla, jossa on hauskoja toimintoja.

On aika puhdistaa LEGO® Cityn kadut! Auta kuljettajaa ohjaamaan kadunlakaisukonetta ja sen huikeita harjaksia. Vau! Katujen puhdistaminen näin verrattomalla koneella on todella lasten leikkiä! Avaa sitten lakaisukoneen takaosa, tartu lapioon ja heitä roskat roskikseen ennen kuin ajat seuraavaan työkohteeseen. Työt on hoidettu hyvin, ja LEGO Cityn arjen sankarit jättävät jälkeensä puhtaan kaupungin!

Kannustaa luovaan leikkimiseen

LEGO® Cityn mielikuvitusmaailmassa kadut odottaa puhdistajaansa.

Oikean näköinen

Yksityiskohtainen ohjaamo ja harjat, jotka pyörivät, kun puhdistajaa työnnetään.

Realistiset ominaisuudet

Lapset voivat auttaa kuljettajaa roskien keräämisessä.

Oikeat varusteet

Kuljettajalla on kaikki tarvittava työn suorittamiseen.

Helppokäyttöiset digitaaliset rakennusohjeet

Käyttämällä Digital Instructions PLUS -ohjeita LEGO® Life -sovelluksen avulla, 5-vuotiaat ja sitä vanhemmat lapset voivat zoomata, kiertää ja visualisoida rakennelmaa rakennuksen aikana.

Sisältää kuljettaja-hahmon

Mukana myös jäteastia, lapio, luuta ja banaani.

LEGO® City Great Vehicles 60249 Kadunlakaisukone

Lapset tykkäävät leikkiä arjen sankareita LEGO® City Kadunlakaisukoneella (60249). Mahtava lelukuorma-auto sisältää oikeannäköiset harjat, jotka pyörivät, kun autoa työnnetään, sekä roskiksen, lapion ja kuljettajan minihahmon. Lisää vain aloitteleva rakentaja, jolla on vilkas mielikuvitus ja anna leikin alkaa. Hieno rakennussarja lapsille Tähän upeaan rakennusleluun sisältyvät Instructions PLUS -ohjeet. Ne sisältyvät älypuhelimille ja tableteille ladattavaan maksuttomaan LEGO® Life sovellukseen. Zoomaus- ja kiertotyökaluilla varustetut interaktiiviset rakennusohjeet auttavat pieniä LEGO® rakentajia kehittymään mestarirakentajiksi. LEGO® City Upeat ajoneuvot – hienoja leluja lapsille Kasvaessaan lapset kohtaavat hämmästyttäviä ajoneuvoja ja koneita maalla, ilmassa ja vedessä – ja LEGO® Cityn Upeat ajoneuvot settien avulla he voivat tutustua niihin lähemmin! Nämä hauskat rakennussetit innostavat loputtomaan mielikuvitukselliseen leikkiin, jossa lapset voivat toteuttaa arjesta tuttuja tilanteita hauskalla ja jännittävällä tavalla.


  • Tämä kadunlakaisukone on erinomainen valinta ensimmäiseksi tuotteeksi LEGO® Cityn jännittävässä maailmassa. Lelu on täydellinen 5 vuotta täyttäneille lapsille, sillä se on suunniteltu innostamaan arjen tilanteista ammennettuihin loputtomiin, mielikuvituksellisiin roolileikkeihin.
  • Mitä pakkaus sisältää? Hienon LEGO® City kadunlakaisukonelelun, jossa on tilaa kuljettajalle, sekä roskiksen, lapion ja banaanin. Kaiken, mitä lapsi tarvitsee hauskaan, omatoimiseen leikkiin.
  • Kadunlakaisukoneessa on oikeannäköiset harjat, jotka pyörivät, kun autoa työnnetään. Lapset voivat myös yhdistää tämän setin muihin alkuperäisiin LEGO® leluihin hauskoja leikkejä varten. Se näyttää hyvältä myös koristeena.
  • LEGO® City (60249) leikkisetti on loistava joulu-, syntymäpäivä- tai yllätyslahja 5 vuotta täyttäneille pojille ja tytöille, jotka pitävät leluautoista. Perusrakennustaidot riittävät.
  • 6 cm korkean, 10 cm pitkän ja 7 cm leveän kadunlakaisukoneen ohjaamossa on tilaa kuljettajalle ja takaosassa on tilaa liukkaalle banaanille!
  • Kadunlakaisukonesetti ei kaipaa paristoja, joten leikki voi alkaa heti!
  • Kadunlakaisukoneeseen on saatavana interaktiiviset Instructions PLUS -rakennusohjeet, joiden avulla aloittelevat rakentajat kehittyvät mestarirakentajiksi! Ohjeet ladataan älylaitteille asennettuun, maksuttomaan LEGO® Life sovellukseen.
  • LEGO® City Upeat ajoneuvot setit sisältävät huikeita ajoneuvoja ja hauskoja hahmoja, jotka innostavat mielikuvituksellisiin roolileikkeihin. Lapset keksivät loputtomasti seikkailuja todentuntuisiin ympäristöihin.
  • LEGO® City rakennussetit täyttävät alan tiukimmat standardit. Varmistamme, että nämä hauskat lelut kiinnittyvät ja irtoavat helposti kerta toisensa jälkeen.
  • The LEGO Group pudottaa, litistää, vääntää, lämmittää, naarmuttaa ja venyttää LEGO® City rakennusleluja. Varmistamme, että ne täyttävät maailman tiukimmat turvallisuus- ja laatustandardit.
Lisätietoja
Brändi Lego
Tuotesarja LEGO® City
LEGO ikäsuositus 5+
Hinta 11,25 €
Lisätiedot

Katso lisää LEGO kuluttajaesitteestä
> Lue esite tästä.
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:CITY GREAT VEHICLES 60249 KADUNLAKAISUKONE
Arvostelusi