CITY FIRE 60280 TIKASPALOAUTO

Apua! Tuli on irti ja liekit nousevat korkeammalle! Suuntaa palomiehen ja LEGO® City tv:n sankarin Freya McCloudin kanssa vauhdikkaisiin sammutusseikkailuihin. Hyppää upeaan paloautoon ja kiiruhda paikalle. Pura varusteet auton säilytyslokerosta ja aktivoi paloposti. Nosta sitten sammutustikkaat korkealle ilmaan ja auta LEGO Cityn sankareita pelastamaan päivä!
Varastossa
SKU
5702016911534
21,95 €
Jyväskylä
saatavilla
Seinäjoki
ei saatavilla
Kokkola
ei saatavilla
Rovaniemi
ei saatavilla
Lempäälä
ei saatavilla
Vaasa
ei saatavilla

TOIMITUSKULUT

Paketit noutopisteeseen
5,90e/tilaus

Paketit kotiinkuljetettuna
9,90-65,00e/tilaus

Tilauksellesi sopivat toimitustavat näet kassalla.

Toimintaleluista innostuvia lapsia ilahduttavassa LEGO® City Tikaspaloautossa (60280) on tuttu paloauto ja nostettavat sammutustikkaat, vesiposti ja LEGO liekkejä, joista voi pinota suuriakin lieskoja! Astu palomiehen ja LEGO Cityn tv-hahmon Freya McCloudin minihahmon saappaisiin, niin LEGO City Adventures tv-sarjan toimintaleikeille ei näy loppua!Huikean hieno rakennuslelu lapsilleTässä 4+ setissä on selkeät painetut rakennusohjeet ja osittain rakennettu aloituspalikka, josta lasten on helppo aloittaa luova rakentaminen. Älylaitteisiin asennettavasta ilmaisesta LEGO Building Instructions sovelluksesta lapset löytävät interaktiiviset Instructions PLUS -ohjeet, jotka tekevät rakentamisesta lasten leikkiä!LEGO Cityn luova maailmaLEGO Cityn lelusetit kutsuvat viihdyttäviin rakennus- ja leikkihetkiin monipuolisten rakennusten, realististen ajoneuvojen ja hauskojen hahmojen parissa. Ne innostavat kekseliäisiin roolileikkeihin, jotka perustuvat arjen tapahtumiin.

 

Setissä on paloauto, jossa on tikkaat ja sammutin, vesiposti ja pinottavia LEGO® liekkejä sekä palomiehen ja LEGO Cityn tv-sarjasta tutun palopäällikön Freya McCloudin minihahmot. Ikäsuositus 4+.

Lisätietoja
Brändi Lego
Tuotesarja LEGO® City
Hinta 21,95 €
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:CITY FIRE 60280 TIKASPALOAUTO
Arvostelusi