CITY FIRE 60279 PALONTORJUNTA-AUTO

Hälytys! Tulipalo! Apua! Kiiruhda paikalle LEGO® Cityn palomiehen kanssa hienolla palontorjunta-autolla. Huh – palava puu tukkii tien! Se ei ole ongelma tälle upealle ajoneuvolle. Siirrä palavat puut syrjään auton ohjaustoiminnolla ja etuauralla. Ota sitten sammutin ja sammuta liekit. Hyvää työtä! LEGO Cityn sankareilla on taas kiireinen päivä.
Varastossa
SKU
5702016912043
11,95 €
Jyväskylä
saatavilla
Seinäjoki
ei saatavilla
Kokkola
ei saatavilla
Rovaniemi
ei saatavilla
Lempäälä
ei saatavilla
Vaasa
ei saatavilla

TOIMITUSKULUT

Paketit noutopisteeseen
5,90e/tilaus

Paketit kotiinkuljetettuna
9,90-65,00e/tilaus

Tilauksellesi sopivat toimitustavat näet kassalla.

Tuo lasten leikkeihin jännitystä LEGO® City Palontorjunta-autolla (60279). He voivat ohjata paloautoa kallistamalla sitä vasemmalle ja oikealle, siirtää palavat LEGO puut pois tieltä auralla ja sammuttaa tulipalon ruiskuttamalla vesinuppeja. Rakennuslelu sisältää myös LEGO Cityn palomiehen – ja lasten mielikuvitus roihahtaa!Hauska ja helppo rakentaaPaloautolelun mukana on sekä painetut rakennusohjeet että Instructions PLUS -ohjeet, jotka löytyvät älylaitteisiin asennettavasta LEGO Building Instructions sovelluksesta. Tämä interaktiivinen rakennusopas sisältää upeita zoomaus- ja kiertotoimintoja, joiden avulla aloittelevat LEGO rakentajat kehittyvät nopeasti mestarirakentajiksi.Herätä lasten luovuusLEGO Cityn palokuntasettien parissa lapset voivat nauttia loputtomista seikkailuista ja vauhdikkaista tilanteista, jotka ovat tuttuja arjesta. Monipuolisten rakennusten, realististen ajoneuvojen ja hauskojen hahmojen avulla lapset astuvat luovuuden kukoistavaan maailmaan.

 

LEGO® City Palontorjunta-auto (60279) lelusetissä on ohjattava paloauto, jossa on etuaura ja sammutusletku, liekehtiviä LEGO tukkeja sekä palomiehen minihahmo ja hieno kypärä. Ikäsuositus 5+.

 

Lisätietoja
Brändi Lego
Tuotesarja LEGO® City
Hinta 11,95 €
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:CITY FIRE 60279 PALONTORJUNTA-AUTO
Arvostelusi