LEGO® City Fire 60248 Palokunnan helikopteriyksikkö

Lentävän helikopterin sisältävä palomieslelu lapsille!
Lapsista tulee arjen sankareita tämän LEGO® lelun parissa. Setissä on lentävä helikopteri ja mönkijä sekä työntekijän, lentäjän ja LEGO® City TV-sankarin Freya McCloudin minihahmot.
Varastossa
SKU
5702016617825
26,95 €
Jyväskylä
saatavilla
Seinäjoki
saatavilla
Kokkola
saatavilla
Vaasa
saatavilla
Lempäälä
saatavilla

TOIMITUSKULUT

Paketit noutopisteeseen (max. 35kg)
5,90e/tilaus

Paketit kotiinkuljetettuna (max. 55kg)
9,90e/tilaus
LEGO® City Fire 60248 Palokunnan helikopteriyksikkö

Ikäsuositus: 5+

Osien lukumäärä: 93

Hui! Tulipalo! Apua! Tyylikkääseen hitsausmaskiin sonnustautunut työntekijä on vahingossa sytyttänyt tuleen korjattavan putken sisällön! Onneksi LEGO® Cityn palopartiohelikopteri lentää sopivasti ohi, ja lentäjä lähettää hätäkutsun palokunnalle. Auta LEGO Cityn TV:stä tuttu sankari palopäällikkö Freya McCloudia supernopean mönkijän ohjaksiin. Kurvaa palopaikalle ja tee päivän sankariteko!

Mahtava rakennussarja toimintaleluista pitäville lapsille. Tämä LEGO® City Palokunnan helikopteriyksikkö (60248) sisältää laukaistavan helikopterin, joka lentää oikeasti, sekä mönkijän ja palotilanteen. Kolme hauskaa minihahmoa lasten roolileikkeihin: työntekijä, jolla on siisti hitsausmaski, palomieshelikopterin lentäjä ja LEGO® City TV-sankari palopäällikkö Freya McCloud. Mahtava rakennuslelu lapsille Jos etsit sopivaa joulu-, syntymäpäivä- tai yllätyslahjaa toimintaleluista innostuville lapsille, olet löytänyt etsimäsi. Selkeillä rakennusohjeilla jopa aloitteleva LEGO® rakentaja voi sukeltaa suoraan mukaansatempaavaan ja omatoimiseen rakenna ja leiki -kokemukseen. Hauskat hahmot kutsuvat roolileikkiin, ja tammikuussa 2020 julkaistavan poliisihelikopterin voi kiskaista ilmaan! LEGO® Cityn palokuntatuotteet LEGO® City palokuntatuotteissa on laaja valikoima yksityiskohtaisia rakennuksia, realistisia ajoneuvoja ja hauskoja hahmoja, jotka vievät lapset luovuutta kukkivaan mielikuvitusmaailmaan.

"
- Anna arjen sankarillesi toimintaa ja jännitystä LEGO® City Palokunnan helikopteriyksikkö (60248) leikkisetillä, joka sisältää laukaistavan helikopterilelun, mönkijän ja paljon muuta. Leikki alkaa siitä hetkestä, kun lapset avaavat pakkauksen.
- Vauhdikasta hupia tarjoavat laukaistava helikopteri, pelastusmönkijä ja palava putki. Mukana on kolme minihahmoa: palomieslentäjä, onnettomuusaltis työntekijä ja LEGO® City TV:stä tuttu palopäällikkö Freya McCloud.
- Lapset voivat laukaista tammikuussa 2020 julkaistavan helikopterilelun ja lentäjän minihahmon ilmaan ja toteuttaa LEGO® City TV-sarjan tapahtumia palopäällikkö Freya McCloudin kanssa. Tämä setti on yhteensopiva kaikkien alkuperäisten LEGO® settien kanssa.
- Etsitkö hienoja leluja 5–8-vuotiaille lapsille? Tämä palomiesleikkisetti on mahtava lahja LEGO® Cityn faneille ja lapsille, jotka rakastavat toiminnantäyteistä roolileikkiä. Perusrakennustaidot riittävät.
- Koottuna helikopterin korkeus on 6 cm, pituus 19 cm ja leveys 12 cm, kun taas mönkijän korkeus on 4 cm, pituus 8 cm ja leveys 4 cm.
- Paristoja ei tarvita! Tämä LEGO® lelu toimii laukaisunarulla ja lasten mielikuvituksella. Joten avaa LEGO® palikkapussi ja sammutustyöt voivat alkaa heti!
- Tämän LEGO® City rakennuslelun aloittaminen on helppoa. Sen mukana tulee yksinkertainen rakennusopas, joka auttaa uusia LEGO® rakentajia kokoamaan mallit omatoimisesti.
- LEGO® Cityn palokuntatuotteet sisältävät yksityiskohtaisia rakennuksia, upeita ajoneuvoja ja hauskoja lasten suosikkihahmoja, jotka innostavat mielikuvituksellisiin roolileikkeihin. Lapset keksivät omia seikkailujaan todellista elämää muistuttavissa tilanteissa.
- Oletko koskaan miettinyt, miksi LEGO® palikat on helppo kiinnittää ja irrottaa kerta toisensa jälkeen? Siksi, että jokainen LEGO® City leikkisetti on kehitetty täyttämään alan tiukimmat standardit ja kireät sisäiset laatukriteerimme.
- Jokainen lelu on testattu perusteellisesti. Näin varmistamme, että kaikki rakennuslelut täyttävät tiukimmat maailmanlaajuiset turvallisuus- ja laatustandardit."

Lisätietoja
Brändi Lego
Tuotesarja LEGO® City
LEGO ikäsuositus 5+
Hinta 26,95 €
Lisätiedot Lego kuluttajaesite 2020

Katso lisää LEGO kuluttajaesitteestä
> Lue esite tästä.
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:LEGO® City Fire 60248 Palokunnan helikopteriyksikkö
Arvostelusi