CITY FIRE 60248 PALOKUNNAN HELIKOPTERIYKSIKKÖ

Lentävän helikopterin sisältävä palomieslelu lapsille!
Lapsista tulee arjen sankareita tämän LEGO® lelun parissa. Setissä on lentävä helikopteri ja mönkijä sekä työntekijän, lentäjän ja LEGO® City TV-sankarin Freya McCloudin minihahmot.

Lue tästä lisää
Varastossa
SKU
5702016617825
26,95 €
Jyväskylä
saatavilla
Seinäjoki
ei saatavilla
Kokkola
ei saatavilla
Rovaniemi
saatavilla
Lempäälä
ei saatavilla
Vaasa
ei saatavilla

TOIMITUSKULUT

Paketit noutopisteeseen
5,90e/tilaus

Paketit kotiinkuljetettuna
9,90-65,00e/tilaus

Tilauksellesi sopivat toimitustavat näet kassalla.

LEGO® City Fire 60248 Palokunnan helikopteriyksikkö

Ikäsuositus:

5+

Osia:

93

Torju paloja korkouksista käsin

Inspiroiva leikkisetti, sisältää lentävän helikopterin, palomönkijän ja LEGO® City Adventures TV-sarjasta tutun hahmon

Toiminnalla pakattu leikkisetti

Lapset voivat lähettää helikopteriyksikön markaan ja kiiiruhtaa pelastustehtäville palomönkijällä LEGO® City TV -sankarin Freya McCloudin kanssa.

Hui! Tulipalo! Apua! Tyylikkääseen hitsausmaskiin sonnustautunut työntekijä on vahingossa sytyttänyt tuleen korjattavan putken sisällön! Onneksi LEGO® Cityn palopartiohelikopteri lentää sopivasti ohi, ja lentäjä lähettää hätäkutsun palokunnalle. Auta LEGO Cityn TV:stä tuttu sankari palopäällikkö Freya McCloudia supernopean mönkijän ohjaksiin. Kurvaa palopaikalle ja tee päivän sankariteko!

Lentävä helikopteri

Lähetä helikopteri ilmaan mukaan tulevan laukaisimen avulla.

Toimintaa arkipäivän sankareille

Oikeaan elämään perustuvia tilanteita leikin muodossa.

TV:stä tuttu LEGO® City hahmo

Lapset saavat liittyä palopäällikkö Freya McCloudin mukaan pelastustehtäville

Nopea ja helppo rakentaa

Tämä LEGO® City sarja antaa mahdollisuuden nuorille rakentajille kokea omien LEGO rakennelmien rakentamisen ilon.

Sisältää kolme hauskaa hahmoa

Sisältää työntekijän, palomiehen ja LEGO®: n City Adventures TV-sarjan hahmon Freya McCloudin sekä muita lisätarvikkeita.

LEGO® City Fire 60248 Palokunnan helikopteriyksikkö

Mahtava rakennussarja toimintaleluista pitäville lapsille. Tämä LEGO® City Palokunnan helikopteriyksikkö (60248) sisältää laukaistavan helikopterin, joka lentää oikeasti, sekä mönkijän ja palotilanteen. Kolme hauskaa minihahmoa lasten roolileikkeihin: työntekijä, jolla on siisti hitsausmaski, palomieshelikopterin lentäjä ja LEGO® City TV-sankari palopäällikkö Freya McCloud. Mahtava rakennuslelu lapsille Jos etsit sopivaa joulu-, syntymäpäivä- tai yllätyslahjaa toimintaleluista innostuville lapsille, olet löytänyt etsimäsi. Selkeillä rakennusohjeilla jopa aloitteleva LEGO® rakentaja voi sukeltaa suoraan mukaansatempaavaan ja omatoimiseen rakenna ja leiki -kokemukseen. Hauskat hahmot kutsuvat roolileikkiin, ja tammikuussa 2020 julkaistavan poliisihelikopterin voi kiskaista ilmaan! LEGO® Cityn palokuntatuotteet LEGO® City palokuntatuotteissa on laaja valikoima yksityiskohtaisia rakennuksia, realistisia ajoneuvoja ja hauskoja hahmoja, jotka vievät lapset luovuutta kukkivaan mielikuvitusmaailmaan.


  • Anna arjen sankarillesi toimintaa ja jännitystä LEGO® City Palokunnan helikopteriyksikkö (60248) leikkisetillä, joka sisältää laukaistavan helikopterilelun, mönkijän ja paljon muuta. Leikki alkaa siitä hetkestä, kun lapset avaavat pakkauksen.
  • Vauhdikasta hupia tarjoavat laukaistava helikopteri, pelastusmönkijä ja palava putki. Mukana on kolme minihahmoa: palomieslentäjä, onnettomuusaltis työntekijä ja LEGO® City TV:stä tuttu palopäällikkö Freya McCloud.
  • Lapset voivat laukaista tammikuussa 2020 julkaistavan helikopterilelun ja lentäjän minihahmon ilmaan ja toteuttaa LEGO® City TV-sarjan tapahtumia palopäällikkö Freya McCloudin kanssa. Tämä setti on yhteensopiva kaikkien alkuperäisten LEGO® settien kanssa.
  • Etsitkö hienoja leluja 5–8-vuotiaille lapsille? Tämä palomiesleikkisetti on mahtava lahja LEGO® Cityn faneille ja lapsille, jotka rakastavat toiminnantäyteistä roolileikkiä. Perusrakennustaidot riittävät.
  • Koottuna helikopterin korkeus on 6 cm, pituus 19 cm ja leveys 12 cm, kun taas mönkijän korkeus on 4 cm, pituus 8 cm ja leveys 4 cm.
  • Paristoja ei tarvita! Tämä LEGO® lelu toimii laukaisunarulla ja lasten mielikuvituksella. Joten avaa LEGO® palikkapussi ja sammutustyöt voivat alkaa heti!
  • Tämän LEGO® City rakennuslelun aloittaminen on helppoa. Sen mukana tulee yksinkertainen rakennusopas, joka auttaa uusia LEGO® rakentajia kokoamaan mallit omatoimisesti.
  • LEGO® Cityn palokuntatuotteet sisältävät yksityiskohtaisia rakennuksia, upeita ajoneuvoja ja hauskoja lasten suosikkihahmoja, jotka innostavat mielikuvituksellisiin roolileikkeihin. Lapset keksivät omia seikkailujaan todellista elämää muistuttavissa tilanteissa.
  • Oletko koskaan miettinyt, miksi LEGO® palikat on helppo kiinnittää ja irrottaa kerta toisensa jälkeen? Siksi, että jokainen LEGO® City leikkisetti on kehitetty täyttämään alan tiukimmat standardit ja kireät sisäiset laatukriteerimme.
  • Jokainen lelu on testattu perusteellisesti. Näin varmistamme, että kaikki rakennuslelut täyttävät tiukimmat maailmanlaajuiset turvallisuus- ja laatustandardit.
Lisätietoja
Brändi Lego
Tuotesarja LEGO® City
LEGO ikäsuositus 5+
Hinta 26,95 €
Lisätiedot

Katso lisää LEGO kuluttajaesitteestä
> Lue esite tästä.
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:CITY FIRE 60248 PALOKUNNAN HELIKOPTERIYKSIKKÖ
Arvostelusi