CITY FIRE 60247 METSÄPALO

Lasten leikkisetit, joilla pelastetaan pöllöjä ja sammutetaan tulipaloja!
Tutustuta aloittelevat palomiehet LEGO® Cityn jännitykseen tällä hauskalla metsäpalosetillä – lapsille, jotka rakastavat toimintaa ja seikkailuleluja.

Lue tästä lisää
Ei varastossa
SKU
5702016617818
11,25 €
Jyväskylä
ei saatavilla
Seinäjoki
ei saatavilla
Kokkola
ei saatavilla
Rovaniemi
saatavilla
Lempäälä
ei saatavilla
Vaasa
ei saatavilla
Vain myymälästä

TOIMITUSKULUT

Paketit noutopisteeseen
5,90e/tilaus

Paketit kotiinkuljetettuna
9,90-65,00e/tilaus

Tilauksellesi sopivat toimitustavat näet kassalla.

LEGO® City Fire 60247 Metsäpalo

Ikäsuositus:

5+

Osia:

84

Käytännönläheiset LEGO® City -seikkailut

Palava puu ja nukkuva pöllö luovat asetelman hauskanpitoon LEGO® City TV -sankarin kanssa hänen siistissä palomiesmönkijässään.

Täydellinen pienelle palomiehelle

"Lapset voivat liittyä LEGO® City Adventures TV-sarjan sankarin Clemmonsin mukaan taistelemaan tulta vastaan sekä pelastaen eläimiä metsäpalolta."

Voi ei... metsä on tulessa! Tähän tehtävään tarvitaan LEGO® Cityn pelastuslaitosta! Auta LEGO Cityn TV:stä tuttu sankari Clemmons huippunopeaan kirppuunsa ja kaasuta palopaikalle. Apua! Metsäneläimet ovat vaarassa! Sammuta liekit tehokkaalla vesitykillä ja pelasta unelias pöllö puunlatvasta. Huh! Mikä vauhdikas päivä sankarillisille LEGO City palomiehille, jälleen kerran!

Nopea palomönkijä kiitää paikalle

Ohjaamon lasi aukeaa, jolloin sankarimme pääsee nopeasti sammuttamaan paloa.

Toimintaa arkipäivän sankareille

Oikeaan elämään perustuvia tilanteita leikin muodossa.

Inspiroi luovaan leikkiin

Lasten mielikuvitus laukkaa näiden hauskojen hahmojen kanssa leikkiessä.

Hauska ja nopea rakentaa

Tämä LEGO® City leikkisarja on hieno tapa opettaa lapsille LEGO rakentamisen taidetta, parantaen samalla luovia taitoja.

Tapaa LEGO® City Adventures TV-sarjan sankari

Sisältää Clemmons hahmon ja nukkuvan pöllön sekä siistejä tarvikkeita.

LEGO® City Fire 60247 Metsäpalo

Lapset voivat ryhtyä palontorjunnan sankareiksi tällä mahtavalla LEGO® City Metsäpalo (60247) leikkisetillä. Settiin sisältyy hieno paloauto, jonka ohjaamoon mahtuu minihahmo. Pakkauksessa ovat myös leluvesitykki sekä liekehtivä puu, jonka oksilla istuu unelias pöllö. LEGO® Cityn TV-sankari Clemmons ryhtyy toimeen sytyttäen lasten mielikuvituksen! Hauska sammutusleikkisetti lapsille Tämä leikkisetti on mainio joulu-, syntymäpäivä- tai yllätyslahja lapsille, jotka innostuvat toimintaleluista. Selkeä rakennusopas takaa, että jopa aloittelevat LEGO® rakentajat voivat nauttia mukaansatempaavasta ja rajattomasta leikkikokemuksesta. Makeita palokuntaleluja lapsille LEGO® Cityn palokuntatuotteiden parissa lapset pääsevät nauttimaan loputtomista seikkailuista ja arjesta tutuista toiminnantäyteistä tilanteista. Yksityiskohtaiset rakennukset, realistiset ajoneuvot ja hauskat hahmot vievät lapset maailmaan, jossa luovuus ja mielikuvitus kukoistavat.


  • Tämä metsäpalolelu on loistava pääsylippu LEGO® Cityn jännittävään maailmaan. Leikkisetti on täydellinen 5–8-vuotiaille lapsille, sillä se on suunniteltu innostamaan loputtomiin, mielikuvituksellisiin roolileikkeihin, jotka perustuvat arjesta tuttuihin tilanteisiin.
  • Mitä pakkaus sisältää? Tämä leikkisetti (60247) sisältää upean paloauton, jossa on vesitykki ja tilaa paloauton kuljettajalle. Mukana ovat myös liekehtivä lelupuu ja unelias pöllöhahmo. Antaa eväät monenlaisiin mielikuvitusleikkeihin.
  • Lapset voivat leikkiä arjen sankareita tällä hauskalla pienellä rakennuslelulla, jossa on upea paloauto vesitykkeineen, liekehtivä puu ja söpö pöllöhahmo. Tämä setti on yhteensopiva muiden LEGO® leikkisettien kanssa.
  • Etsitkö hienoja leluja 5–8-vuotiaille lapsille? Tämä palomiesleikkisetti on mahtava lahja LEGO® City faneille ja toiminnantäyteisistä roolileikeistä kiinnostuneille lapsille. Perusrakennustaidot riittävät.
  • Koottuna paloauton korkeus on 4 cm, pituus on 12 cm ja leveys on 5 cm, kun taas puun mitat ovat 3 cm x 6 cm x 5 cm.
  • Paristoja ei tarvita! Tämä LEGO® lelu toimii lasten mielikuvituksella – joten palomiesleikki voi alkaa heti.
  • Tämän LEGO® City rakennuslelun aloittaminen on helppoa. Pakkauksesta löydät selkeät rakennusohjeet – joten revi palikkapussit auki ja pidä hauskaa!
  • LEGO® Cityn palokuntatuotteet sisältävät värikkäitä rakennuksia, upeita ajoneuvoja ja hauskoja hahmoja, jotka innostavat mielikuvituksellisiin roolileikkeihin. Lapset keksivät omia seikkailujaan todellista elämää muistuttavissa tilanteissa.
  • LEGO® City rakennussetit täyttävät alan tiukimmat standardit. Varmistamme, että nämä hauskat lelut kiinnittyvät ja irtoavat helposti kerta toisensa jälkeen.
  • The LEGO Group pudottaa, litistää, vääntää, lämmittää, naarmuttaa ja venyttää LEGO® City rakennuspalikoita. Varmistamme, että ne täyttävät maailman tiukimmat turvallisuus- ja laatustandardit.
Lisätietoja
Brändi Lego
Tuotesarja LEGO® City
LEGO ikäsuositus 5+
Hinta 11,25 €
Lisätiedot

Katso lisää LEGO kuluttajaesitteestä
> Lue esite tästä.
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:CITY FIRE 60247 METSÄPALO
Arvostelusi