CANDEREL MAKEUTUSJAUHE TÄYTTÖPAKKAUS 90 G

Varastossa
SKU
7640110706565
2,65 €
Jyväskylä
ei saatavilla
Seinäjoki
saatavilla
Kokkola
saatavilla
Rovaniemi
saatavilla
Lempäälä
ei saatavilla
Vaasa
saatavilla

TOIMITUSKULUT

Paketit noutopisteeseen
5,90e/tilaus

Paketit kotiinkuljetettuna
9,90-65,00e/tilaus

Tilauksellesi sopivat toimitustavat näet kassalla.

Pakkaus on ympäristöystävällinen vaihtoehto lasipurkille. Voit kätevästi siirtää jauheen täyttöpakkauksesta lasipurkkiin. Aidosti hyvänmakuista Canderel-jauhetta voit käyttää hienosokerin tapaan monenlaisiin herkkuihin. Se kestää makeuttaan menettämättä myös kuumat uunilämpötilat ja pitkäkestoisen kuumennuksen, joten voit leipoa sillä kevyemmin esimerkiksi kotileivonnaiset ja kotitekoiset makeiset. Canderelin avulla teet myös kiisseleistä ja mehukeitoista makeita mutta kevyitä.

 

Käyttö: Canderel-jauhe sopii erinomaisesti myös kylmiin ruokiin – vaikkapa suoraan marjojen, hedelmien tai murojen päälle, sorbetteihin, pirtelöihin tai rahkapohjaisiin jälkiruokiin. Pakastamiseenkin se käy erinomaisesti vahvistaen marjojen ja hedelmien omaa aromia sekä säilyttäen hyvin niiden rakenteen. Canderel-jauhetta annostellaan kuten kidesokeria: 1 dl Canderelia vastaa makeudeltaan 1 dl sokeria, mutta sisältää 90 % vähemmän kaloreita.

Ainesosat: Maltodekstriini, makeutusaineet: aspartaami* (1,4%), asesulfaami-K (0,95%), aromi. *sisältää fenyylialaniinin lähteen.

Lisätietoja
Hinta 2,65 €
Kirjoita arvostelusi
Olet arvostelemassa:CANDEREL MAKEUTUSJAUHE TÄYTTÖPAKKAUS 90 G
Arvostelusi