Minimanin Hurjat Päivät 28.9.-9.10.2022. Katso tarjoukset tästä.

ARENA POWERFIN PRO RÄPYLÄ LIME46-47

ARENA POWERFIN PRO RÄPYLÄ LIME46-47

SKU 3468335293103
Uusi parannettu räpylämalli aktiivi- ja kilpauimareille. Voima treenaukseen suunnitellut lyhyt uimaräpylä kantaremmillä, jotka lisäävät tehoa ja rasitusta. Soveltuu sekä miehille, että naisille.  Lyhyen timantinmuotoisen kärjen ansiosta Tech Pro Fin ei hajota potkutekniikkaa. Potkujen määrä myös lisääntyy huomattavasti, jolloin lyhyen räpylän ansiosta teho kohdistuu oikeisiin lihaksiin. Ylöspäin helpommin taipuva joustava kärki vähentää joustoa ja taipumista polvissa ja nilkoissa. Materiaali pehmeää silikonia, joka ei hankaa pitkäkestoisessakaan harjoittelussa ja kestää erittäin pitkään. Erinomainen pitopohja jonka ansiosta käveleminen märillä laatoilla on turvallisempaa. 

Kuvaus / ARENA POWERFIN PRO RÄPYLÄ LIME46-47

Uusi parannettu räpylämalli aktiivi- ja kilpauimareille. Voima treenaukseen suunnitellut lyhyt uimaräpylä kantaremmillä, jotka lisäävät tehoa ja rasitusta. Soveltuu sekä miehille, että naisille.  
Lyhyen timantinmuotoisen kärjen ansiosta Tech Pro Fin ei hajota potkutekniikkaa. Potkujen määrä myös lisääntyy huomattavasti, jolloin lyhyen räpylän ansiosta teho kohdistuu oikeisiin lihaksiin. 
Ylöspäin helpommin taipuva joustava kärki vähentää joustoa ja taipumista polvissa ja nilkoissa. 
Materiaali pehmeää silikonia, joka ei hankaa pitkäkestoisessakaan harjoittelussa ja kestää erittäin pitkään. 
Erinomainen pitopohja jonka ansiosta käveleminen märillä laatoilla on turvallisempaa. 

Lisätietoja

Brändi Arena
Hinta 48,95 €
Kirjoita arvostelu
Vain kirjautuneet käyttäjät voivat lisätä tuotearvioita. Kirjaudu sisään tai luo tili