Vallila syksyn uutuudet

Vallila syksyn uutuudet
Asc

Tuotteet 1-30 / 140

Näytä Ruudukko Luettelo
per sivu
 1. VALLILA PÖYTÄLIINA RUUSUNEN 138X220CM
  VALLILA PÖYTÄLIINA RUUSUNEN 138X220CM
  Tarjoushinta 3,51 € ( Normaalihinta 5,85 € )
 2. VALLILA RUUSUNEN PINKKI LL 33CM 20KPL
  VALLILA RUUSUNEN PINKKI LL 33CM 20KPL
  Tarjoushinta 1,17 € ( Normaalihinta 1,95 € )
 3. Vallila matto 50x80cm, Jaffa vaaleanharmaa
  Vallila matto 50x80cm, Jaffa vaaleanharmaa
  Tarjoushinta 6,95 € ( Normaalihinta 9,95 € )
 4. VALLILA MATTO TAIMI 160X230CM ECRU
  VALLILA MATTO TAIMI 160X230CM ECRU
  Tarjoushinta 81,00 € ( Normaalihinta 135,00 € )
 5. VALLILA MATTO TAIMI 160X230CM TUMMANHARM.
  VALLILA MATTO TAIMI 160X230CM TUMMANHARM.
  Tarjoushinta 81,00 € ( Normaalihinta 135,00 € )
 6. VALLILA VALMISVERHO PANDAHERRA 140X250CM HARMAA
  VALLILA VALMISVERHO PANDAHERRA 140X250CM HARMAA
  Tarjoushinta 29,94 € ( Normaalihinta 49,90 € )
 7. VALLILA VERHOKAPPA LAPPAJÄRVI 60X250CM AQUA
  VALLILA VERHOKAPPA LAPPAJÄRVI 60X250CM AQUA
  Tarjoushinta 17,97 € ( Normaalihinta 29,95 € )
Asc

Tuotteet 1-30 / 140

Näytä Ruudukko Luettelo
per sivu

Uutuus! Vallila AW2018: Tarinoita veden ääreltä

Vallila AW2018-syyskokoelma on saanut inspiraation meren kertomista tarinoista ja vesireiteistä. Vallilan uudet kuosit ja värit vievät tutkimusretkelle pitkin meriteitä. Meriteitse on kuljetettu maustekaupan aarteita, raaka-aineita, tavaroita ja vaurauksia. Kuvankaunis Tallinna on ensimmäinen pysähdyspaikka vanhalla kauppareitillä. Tallinnan keskiaikainen vanha kaupunki on taltioitu omaksi kuosiksi.

Vallila Nummi ja Alba syntyivät Skotlannin innoittamana

Matka jatkuu viikinkireittejä pitkin Skotlantiin. Vallilan kuosisuunnittelijat ovat patikoineet Skotlannin nummia, tasankoja ja mukulakivikatuja pitkin. Skotlannin karu kauneus on lähde kuosikokonaisuudelle, joka sisältää kuosit Alba, Nummi, Eileann, Scotland, Skye, Little Town ja Edinburg. Syyskokoelman väripaletissa hurmaavat luonnon murretut värit: metsänvihreä, luumu, viininpunainen, beige ja konjakki. Kokoelman punaisena lankana on juurevuus, luonnonmukaisuus ja yksinkertaisuus.

Vallila Suomi-kuosisarja laajenee

Vallila Suomi-kuosisarja täydentyy ja pian sarja kattaa sata kaupunkia tai paikkaa. Uutuuskuoseja ovat Hämeensilta, Käpylä, Kuopio ja Liessaari. Hämeensillassa välkehtii Tammerkoski iltavalaistuksessa. Käpylä-kuosin tähtenä ovat Helsingin Puu-Käpylän kauniit puutalot. Uudet sävyt ovat saaneet Aurajoki, Hanko, Jazz, Jyväskylä, Lappajärvi, Olavinlinna, Oulu, Suomenlinna ja Tampere.

Laadukkaat Vallila tuotteet ovat kotimaista suunnittelua

Vallila on yksi merkittävimmistä suomalaisista design-yrityksistä ja he valmistamat printtikankaita, joista valmistuu verhot, verhokappa, pöytäliinat ja tabletit, keittiöpyyhkeet, koristetyynynpäälliset, matot, patakintaat ja patalaput sekä muut kodintekstiilit. Valikoimassa on myös muita sisustustuotteita kuten astioita. Vallilan laatuun luottavat niin intohimoiset kodinsisustajat kuin ammattilaiset. Vallilan kuoseista löytyy sopiva vaihtoehto monille. Valikoimassa on sekä näyttäviä kuoseja rohkeissa väreissä että neutraaliin värimaailmaan sopivia rauhallisia kuoseja. Tekstiilipainanta täyttää Euroopan unionin turvallisuus- ja laatukriteerit. Vallilla työllistää suomalaiset kuosisuunnittelijat: Tanja Orsjoki, Matleena Issakainen, Riina Kuikka, Saara Kurkela, Vilma Pellinen ja Eveliina Netti. Kattava Vallila tekstiilikokoelma ilmestyy kaksi kertaa vuodessa: syksyllä ja keväällä.

Vallila Shop in Shop

Vallila sopii suomalaiseen kotiin, sillä valikoimasta löytyy useita vaihtoehtoja moneen tyyliin. Minimanin verkkokaupasta ja myymälöistä löydät laajan Vallila valikoiman edulliseen hintaan. Erilliset Vallila Minimani Shop-in-shop myymälät löydät Vaasan ja Lempäälän Minimanista. Verkkokaupasta tutustut valikoimaan helposti ja löydät omaan kotiisi sopivimmat Vallila tuotteet. Sukulaiset, ystävät ja muut vieraasi huomaavat kyllä panostuksesi kotisi sisustamiseen, Vallila tuotteet ja kuosit ovat todella tyylikkäitä ja ne vangitsevat katseet. Nauti kodistasi ja sen sisustamisesta. Kotisi on Vallilaa vaille valmis.
To Top