Hinnan juhlat - Osallistu arvontaan!

Minimani Yhtiöt Oy (jäljempänä Minimani) Fiat500-kilpailun säännöt


1. Järjestäjä
Minimani Yhtiöt Oy
Yrittäjäntie 12
60100 Seinäjoki
Y-tunnus 0759182-7

2. Osallistumisaika
Osallistumisaika on 25.2.2014 – 24.4.2014. 24.4.2014 jälkeen vastaanotettuja osallistumisia ei hyväksytä. Palkinto arvotaan 25.4.2014.

3. Osallistumiskelpoisuus
Arvontaan voivat osallistua kaikki Minimani yksiköissä asioivat Suomessa asuvat luonnolliset täysi-ikäiset henkilöt lukuun ottamatta alla mainittuja poikkeuksia. Arvontaan eivät saa osallistua Minimani yhtiöryhmän työntekijät eivätkä heidän perheenjäsenensä.

4. Osallistuminen
Ostotapahtuman yhteydessä saat arvontakupongin myymälämme kassalta. Osallistu arvontaan Minimanin internet-sivuilla osoitteessa www.minimani.fi/fiat500 tai jättämällä koodikuponki ja yhteystiedot Minimanin palvelupisteeseen. Osallistumissivusto ja kilpailun säännöt ovat löydettävissä osoitteessa www.minimani.fi/fiat500. Osallistuminen tapahtuu täyttämällä omat yhteystiedot sekä arvontakoodi vaadittuihin kohtiin. Sama henkilö voi osallistua arvontaan niin monta kertaa kuin haluaa. Jokainen erillinen ostotapahtuma oikeuttaa yhteen arvontaan osallistuvaan arpaan.

5. Arvonta
Minimani arpoo kaikkien hyväksytysti osallistumisaikana osallistuneiden kesken 1 kpl FIAT 500 Color Therapy 1,2 8v (69 hv) - henkilöauton. Palkinnon arvo on 14 200 euroa, joka sisältää normaalit varusteet, mm. ilmastoinnin, keskuslukituksen, radio/cd-soittimen, sähköiset etusivuikkunat, sähkösäätöiset ulkopeilit. Palkinnon arvo sisältää arvonlisäveron 24 %.

Arvonnan järjestäjä maksaa palkinnon tässä mainitusta arvosta arpajaisveron.

Auto on käytössä Minimani Yhtiöt Oy:n mainostapahtumissa kilpailunajanjakson aikana, jolloin luovutushetkellä autossa on ajanjaksosta aiheutuneita ajokilometrejä ennalta määrittelemätön määrä.

Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi.

6. Voitosta ilmoittaminen
Voittajan nimi, asuinpaikka ja kuva voidaan julkaista Minimanin tietorekisterissä oleville henkilöille sähköposteissa, sekä järjestäjän ja yhteistyökumppaneiden Internet-sivustoilla ja muun kampanjatiedottamisen yhteydessä. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti voittajan ilmoittamaan puhelinnumeroon tai sähköpostiosoitteeseen. Jos voittajaa ei tavoiteta kymmenen arkipäivän kuluessa arvonnasta, arvotaan uusi voittaja. Arvonnan järjestäjä ei korvaa palkintoa mikäli osallistujaa ei tavoiteta, tai hän on antanut virheellisen puhelinnumeron, sähköpostiosoitteen tai ne ovat epäselvänä tulkinnanvaraisia.

7. Palkinnon luovuttaminen
Palkinto tullaan luovuttamaan lähinnä voittajaa sijaitsevassa Minimani-yksikössä erikseen ilmoitettavana ajankohtana. Palkinnon voittaja on velvoitettu tulemaan osoitettuun myymälään osoitettuna aikana omakustanteisesti lunastamaan palkinto.

8. Järjestäjän vastuu
Arvonnan järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä virallisissa säännöissä mainitun palkinnon yhteisarvoa.

Palkinnon vastaanottaja vapauttaa Minimani Yhtiöt Oy:n kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan.

9. Henkilötietojen käsittely
Kilpailussa annetut tiedot talletetaan Minimanin tietorekisteriin ja tietoja voidaan käyttää markkinointiin asiakkaan antaman suostumuksen mukaisesti. Arvonnan yhteydessä annettuja henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti. Kampanjan aikana kaikki siihen osallistuneet henkilöt voivat saada arvontaan liittyvää informaatiota sähköpostitse.

10. Tavaramerkit ja tekijänoikeudet
Kaikki tässä arvonnassa esiintyvä materiaali on suojattu tekijänoikeudella, ellei toisin ilmoiteta. Kaiken materiaalin käyttö on kielletty ilman Minimani Yhtiöt Oy:n kirjallista lupaa.

Nämä arvontasäännöt koskevat kaikkia osanottajia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää itselleen oikeuden sääntömuutoksiin. Arvontasääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä.